CONFERINŢA BURSA: "ROLUL BĂNCILOR ÎN RESTRUCTURAREA COMPANIILOR"/ CAGRI MEMISOGLU, GARANTIBANK:"Transparenţa - deviza sub care trebuie să se desfăşoare colaborarea dintre bănci şi companii"

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

"Transparenţa - deviza sub care trebuie să se desfăşoare colaborarea dintre bănci şi companii"

"Avem nevoie de o creştere economică susţinută prin competitivitate, iar transparenţa ar trebui să fie deviza sub care să se desfăşoare colaborarea dintre bănci şi companii", a declarat Cagri Memisoglu, directorul general adjunct al GarantiBank.

Privind la indicatorii macro economici din 2013, pe lângă o valoare a PIB-ului mai bună decât cea estimată, există cu siguranţă oportunităţi de creştere în economia reală, bazată pe sectoarele de producţie şi servicii, apreciază domnia sa.

Domnul Memisoglu a mai spus: "Creşterea ar trebui să fie alimentată de competitivitatea companiilor şi, de asemenea, de cea a băncilor, ambele fiind părţi integrante ale economiei şi societăţii. În acest sens, transparenţa asociată cu optimizarea şi nu cu maximizarea, sunt fundamentale".

În opinia sa, băncile trebuie să înţeleagă valoarea pe care clienţii o au sau o pot aduce, iar companiile ar trebui să fie extrem de transparente".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS