Abonament gratuit

CONFERINTA "INFRASTRUCTURA SI IMOBILIARELE - DOMENIILE CHEIE PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA" / EDUARD TURCOMAN, DTZ ECHINOX:"Companiile ne consultă privind planurile lor de expansiune pentru 2016-2017"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

"Companiile ne consultă privind planurile lor de expansiune pentru 2016-2017"

2014 a fost un an bun, cu evoluţii foarte interesante pentru segmentul birourilor de pe piaţa noastră imobiliară, a declarat Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial, DTZ Echinox.

"2014 este primul an de după criză când companiile ne consultă privind planurile lor de expansiune pentru 2016-2017", a subliniat domnia sa.

În acest an, cererea pentru închirierea birourilor a crescut cu circa 25% în primele nouă luni, iar tranzacţiile au evoluat pe măsura acestei cereri, a spus reprezentantul DTZ Echinox, precizând că peste jumătate din tranzacţii au reprezentat extinderi ale companiilor existente şi intrări noi pe piaţă.

"Au fost pornite noi proiecte de birouri în zone cu rata de ocupare ridicată, precum Pipera Sud, Centru-Nord şi Vest", a mai declarat Eduard Turcoman, care preconizează că zona de vest a Capitalei va cunoaşte o revitalizare a pieţei birourilor în următoarea perioadă.

"Va fi reluat proiectul Orhideea Offices, AFI va livra două noi clădiri în zona Cotroceni şi Sema Parc continuă dezvoltarea din zona Semănătoarea", a explicat domnul Turcoman.

Potrivit DTZ Echinox, chiriaşii vor o nouă experienţă, cu un mixt de servicii, care presupune inclusiv zone de divertisment.

Eduard Turcoman apreciază că cererea de spaţii de birouri va continua trendul ascendent şi anul viitor şi şi-a exprimat speranţa că piaţa se va maturiza, cunoscând ritmuri de creştere sănătoase.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie