Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Banca Transilvania intenţionează să preia Ţiriac Leasing IFN

N.R.
Politică / 22 iunie

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Banca Transilvania intenţionează să preia Ţiriac Leasing IFN

Consiliul Concurenţei a anunţat astăzi că a autorizat tranzacţia prin care Banca Transilvania SA intenţionează să preia Ţiriac Leasing IFN SA, transmite News.ro.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Banca Transilvania SA intenţionează să preia Ţiriac Leasing IFN SA", a anunţat autoritatea de concurenţă.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", mai arată autoritatea.

Banca Transilvania SA este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, care include şi o serie de societăţi comerciale şi instituţii financiare nebancare. Grupul Banca Transilvania oferă o gamă variată de servicii financiare, incluzând servicii bancare pentru persoane fizice şi persoane juridice, servicii de investiţii financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinanţare şi factoring.

Banca Transilvania SA oferă clienţilor săi, persoane fizice sau juridice, produse şi servicii bancare, în conformitate cu autorizaţia emisă de Banca Naţională a României. De asemenea, Banca Transilvania SA este listată la Bursa de Valori Bucureşti începând cu anul 1997.

Ţiriac Leasing IFN SA este o instituţie financiară nebancară ce activează pe piaţa serviciilor financiare, prin acordarea de finanţare pentru autovehicule (preponderent) şi echipamente, prin leasing financiar şi, într-un volum foarte redus, prin credit.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iun. 2022
Euro (EUR)Euro4.9454
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9466
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7525
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.3032

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Centro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro