Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acţionariatul companiei Farmacia Tei

N.R.
Politică / 20 iulie

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acţionariatul companiei Farmacia Tei

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group, potrivit News.ro.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group", a anunţat autoritatea de concurenţă.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", precizează autoritatea de concurenţă.

Pavăl Holding, grupul fraţilor Pavăl, fondatorii Dedeman, a achiziţionat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group şi va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în Bucureşti şi una în Constanţa), precum şi online.

Bebetei Investments Group comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală şi produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în Bucureşti şi unul în Constanţa), precum şi a unui magazin online. În plus, Bebetei deţine în Bucureşti şi o drogherie.

Pavăl Holding este societatea mamă a unui grup de companii care desfăşoară activităţi precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea şi subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro