Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

CRISTIAN POPESCU PIEDONE:" Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor în Sectorul 5"

A.B.
Politică /

" Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor în Sectorul 5"

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi că nu există temei legal pentru renumărarea voturilor în Sectorul 5.

"Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 şi 2. Preşedinţii de secţie pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale după încheierea numărătorii. Deci, acum vă contestaţi singuri! Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu vă lăsaţi descurajaţi! Eu, Cristian Popescu Piedone, sunt primarul vostru şi împreună vom aduce la lumină acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

El a subliniat că oamenii au ales. "Când partidele acţionează cu dublu standard! În timp ce marile partide se opun vehement pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1 şi la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicită renumărarea. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Hotărâţi-vă, domnilor! Ori e albă, ori e neagră! Nu încercaţi să vă bateţi joc de votul cetăţenilor. Oamenii au ales! Este un drept constituţional! Învăţaţi să pierdeţi şi întrebaţi-vă de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi minţiţi şi ignoraţi!", a spus Cristian Popescu Piedone.

Într-un video clip care însoţeşte textul, el a afirmat că lupta s-a terminat. "Ce contestă? Toate procesele verbale semnate de reprezentanţii lor în secţiile de vot? Contestă cheile cu care s-au închis toate procesele verbale? (...) 197 de secţii de vot ori patru sunt aproximativ 800 de persoane. Toţi au fost orbi? (...) Aceste contestaţii, dacă aveaţi o bănuială de fraudă, de eu ştiu ce vă trece prin cap, trebuia să o faceţi în timp real. Aţi avut reprezentanţi în toate secţiile de vot, au semnat (...), ce fraudă vedeţi? Nu vă ies calculele la Consiliul Local? Nu suportaţi înfrângerea? Votul popular este exponentul democraţiei în România. Nu acceptaţi democraţia? Nu acceptaţi realitatea? De aia v-au amendat oamenii! Prea multă politică! Politică doar în interesele partidelor dumneavoastră!", a mai spus Cristian Popescu Piedone.

El a adăugat că oamenii aşteaptă să li se rezolve problemele, nu să vadă "circul contestării".

"Puteţi să renumăraţi, puteţi să faceţi ce vreţi dumneavoastră, nu aveţi cum să schimbaţi voinţa populară", a adăugat Cristian Popescu Piedone.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie