CSEKE ATTILA:"Anul acesta preconizăm să inaugurăm în mod cert trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti"

S.B.
Politică / 13 ianuarie

"Anul acesta preconizăm să inaugurăm în mod cert trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti"

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, susţine că în acest an vor fi inaugurate "în mod cert" trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti, şi că se încearcă tot în 2022 şi finalizarea sălii de la Constanţa, informează news.ro.

"Anul acesta preconizăm să inaugurăm în mod cert trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti. Încercăm să finalizăm şi sala polivalentă de la Constanţa. Toate sunt în finanţarea Ministerului Dezvoltării", a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Totodată, el a afirmat că sala polivalentă de la Braşov este în procedură de achiziţie publică şi că există un proiect similar şi pentru municipiul Timişoara.

"Credem că şi Iaşiul merită o asemenea sală polivalentă modernă, este una dintre priorităţi, şi pot să vă spun că ne vom implica în proiect. Există un proiect elaborat de municipalitate, să vedem care este modalitatea cea mai bună de preluare a acestei investiţii. Din punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării şi al Guvernului, Iaşiul merită o sală modernă", a declarat Cseke.

Senatorul PSD Maricel Popa a scris, tot joi, pe Facebook, că ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, s-a întâlnit dimineaţă la Iaşi cu reprezentanţi din administraţia publică şi că ar fi promis că în acest an vor fi alocate fondurile necesare pentru a începe construcţia unei săli polivalente în oraş, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.

"Cea mai mare sală polivalentă din ţară va fi la Iaşi. Ministrul a confirmat astăzi finanţarea", a afirmat senatorul PSD Maricel Popa.

Liderul PSD Iaşi a precizat că noua sală se va face prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii şi că valoarea acesteia se ridică la aproximativ 213 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Exact asta asteapta cu infrigurare toti romanii: sali polivalente. Bravo UDMR!

    Bine ca nu construiti spitale. Nu avem nevoie.

    De are nevoie tara? De stadioane, sali de sport si biserici. Ca de spitale, scoli, universitati si institute de cercetare modrne n-avem nevoie...

    You keep them stupid and I'll keep them poor said the king to the pope.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

08 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9210
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8330
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0392
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8375
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.1646

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro