Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

DAEA: "Dublul standard este o realitate, nu o ficţiune"

I.T.
Politică /

Petre Daea (Sursa foto: Twitter)

Petre Daea (Sursa foto: Twitter)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, astăzi, că dublul standard este o realitate, nu o ficţiune, iar în ţară au intrat produse de calitate îndoielnică, astfel că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se facă mai multe controale, "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara naţională". El spune că Ministerul Agriculturii este interesat de hrana populaţiei.

"Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar şi dimineaţa când se trezeşte se uită în frigider şi apoi pleacă la lucru pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea zilnică", mai spune el.

Daea a spus, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune că, în perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale, se impun controale, întrucât comercianţii încearcă să profite şi să vândă produse care nu ar fi conforme din punct de vedere sanitar-veterinar.

"Noi suntem interesaţi tot timpul să păstrăm acest echilibru în aşa fel încât în ţară să nu intre produse de calitate îndoielnică. Şi, din nefericire au intrat. Şi ştim foarte bine că dublul standard este o realitate şi nu este o ficţiune. Este o realitate pentru că a putut fi constatat în mai multe ţări ale Uniunii Europene, în mod deosebit în ţările din partea de est", a spus ministrul Daea.

El a afirmat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se intervină "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene".

"Preşedintele partidului, domnul Liviu Dragnea, a solicitat instituţiilor statului să intervină mai accelerat, să intervină în forţă pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara naţională şi pe care noi trebuie să le gestionăm (...)", a spus Daea.

Totodată, el a menţionat că se doreşte descurajarea consumului de produse din afara ţării.

"Continuăm controalele şi intensificăm aceste controale la toate produsele care sunt puse pe piaţă în România. În al doilea rând avem acest program de creşterea a producţiei şi de realizare a acestor produse româneşti care sunt mult mai valoroase, ştiindu-se în special produsele din legumicultură şi fructele, produse pe care să le realizăm şi să le punem în contrapartidă pe piaţa consumatorului în aşa fel încât să descurajăm consumul acesta de produse din afara ţării, apreciind calitatea deosebită pe care o au produsele româneşti, ştiind că le avem pe piaţă şi le putem prezenta consumatorului", a declarat Daea.

El a spus că Ministerul Agriculturii este interesat tot timpul de hrana populaţiei.

"Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar şi dimineaţa când se trezeşte se uită în frigider şi apoi pleacă la lucru pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea zilnică. Iată interesul major pe care îl avem şi pe care îl urmărim de fiecare dată în concordanţă cu solicitările", a mai spus el.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. oare cine va impiedica sa faceti publice firmele sau produsele de calitate îndoielnică sau cu dublu standard!!!

  dintr-o treaba de rutina, care trebuie facuta cu maxima corectitudine, au ajuns sa faca o palavrageala enervanta care vedem ca nu se mai termina.

  Pai cine va impiedi sa faceti tot ce vreti, boilor ipocriti ce sunteti voi! 

  1. PS

   Este explicabil. Vor sa convinga prostimea ca PSD nu mai poate de grija ei, cind, de fapt, PSD nu poate trai fara a jefui tara nederanjat.

   Esxemplu este porcul ala de Dragnea, un mare jefuitor, care a pus umarul din greu la instaurarea in maindra tara a Sistemului Ticalosit. A furat, a mintit, a schimbat sau reinterpretat lergi, a dezincriminat infractiuni, si-a pus in slujba sa institutiile statului, a schimbat nenumarate complete de judecata, toate astea doar ca sa se imbogatesca prin jaf, nu prin munca cinstita si sa scape nepedepsit. Toate asta cu prijinul neprecupetit al prostimii pesediste. 

   Ce minciuni penibile. Poti numi o singura infractiune dezincriminata? Propagandistule securist.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS