DAL TRAVEL:Sri Lanka, Mexic, Cuba, Peru, Pakistan - cele mai solicitate destinaţii pentru circuitele turistice la început de an

G.U.
Miscellanea #Turism / 20 ianuarie

Sri Lanka, Mexic, Cuba, Peru, Pakistan - cele mai solicitate destinaţii pentru circuitele turistice la început de an

Consultanţii DAL Travel remarcă apetitul turiştilor români pentru destinaţii exotice, îndepărtate, o parte dintre ele inedite, promovate în premieră în cadrul circuitelor turistice, unde au ocazia să viziteze multe obiective turistice şi chiar mai multe ţări, se arată într-un comunicat de presă. Potrivit DAL Travel, românii profită în continuare de relaxările din mai multe ţări îndepărtate, exotice şi aleg destinaţiile cu mai puţine restricţii.

Pentru perioada februarie - martie, DAL Travel propune circuite în câteva destinaţii inedite: Pakistanul de Sud (11.02.- 23.02.2022), Uganda - Rwanda (19.02.- 07.03.2022), Carnavalul de la NISA (24.02.- 27.02.2022), Croazieră în Golful Persic (Emiratele Arabe Unite - Arabia Saudită - Qatar) (04.03 - 12.03.2022), Sultanatul Oman (10.03 - 18.03.2022), Scoţia Boreală (16.03 - 25.03.2022), Chile - marele circuit: Deşertul Atacama, Patagonia & Insula Paştelui (23.03.-09.04.2022), Algeria (29.03 - 09.04.2022).

"Turiştii doresc întotdeauna servicii de calitate, cu ghizi locali buni, mijloace de transport cu standard ridicat, hoteluri atent selecţionate, mese bune conform programului. Folosim întotdeauna un ghid sau tour leader profesionist iar itinerariile sunt, la cererea turiştilor, complexe. De asemenea, călătorii trebuie să aibă siguranţa că circuitul respectiv se va desfăşura conform programului şi încrederea că atunci când merg cu un grup, problemele care se pot ivi se vor rezolva fără îndoială şi rapid. Românii ţin din ce în ce mai mult cont de experienţa agenţiei care oferă încredere, de atmosfera plăcută pe parcursul călătoriei şi de lipsa grijilor în timpul călătoriei. Prin prisma călătoriei în circuite de grup, turiştii pot întâlni oameni noi, cu care pot crea conexiuni şi au parte de informaţii şi descrieri detaliate ale obiectivelor pe care le vizitează", subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

În prima parte a anului, cele mai solicitate destinaţii pentru circuite sunt Sri Lanka (în combinaţie cu Maldive sau cu India), Mexic (marele circuit), Cuba (şi sejur în Varadero), Peru (Colca, Nazca) şi Pakistan (noua vedetă în portofoliul DAL Travel).

Potrivit consultanţilor DAL Travel, asigurările de călătorie sunt foarte importante, mai ales în această perioadă.

Există mai multe tipuri de asigurări de călătorie:

> Asigurarea storno (înainte de călătorie). Anularea unei călătorii poate fi extrem de costisitoare. Turiştii ar trebui să aibă un plan de rezervă în cazul în care apar evenimente neprevăzute demonstrabile care ar putea împiedica călătoria, astfel că o asemenea asigurare oferă protecţie financiară.

> Asigurarea medicală de călătorie (din timpul călătoriei). Aceasta acoperă costurile medicale ce pot apărea pe parcursul călătoriei în afara ţării, inclusiv riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Turiştii pot beneficia şi de alte acoperiri cu această asigurare, precum asistenţă de urgenţă non-stop, asigurarea bagajelor şi asigurare în caz de accident.

DAL Travel recomandă încheierea unei asigurări medicale şi storno pentru a acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare. Consultanţii de turism stau la dispoziţia turiştilor în caz că aceştia au nevoie de asistenţă pentru a alege asigurarea de călătorie potrivită.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro