Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

DAN BARNA: "Funcţia de Avocat al Poporului, dată unui politruc"

T.I.
Politică /

Dan Barna

Dan Barna

Funcţia de Avocat al Poporului este dată de PSD-ALDE nu unei personalităţi cu recunoaştere civică, ci "unui politruc care tocmai şi-a pierdut o slujbă la Bruxelles", a afirmat, astăzi, preşedintele USR, Dan Barna.

"Este o continuare a confiscării acestei poziţii. După cum ştiţi, în scrisoarea transmisă PSD, domnul Ciorbea a spus: 'Nu mai aveţi Avocat al Poporului'. Acum ALDE va avea această funcţie. Este evident că această funcţie, din păcate pentru România, rămâne una clientelară politic, care nu este pur şi simplu distribuită unei personalităţi cu recunoaştere şi integritate civică, ci unui politruc care tocmai şi-a pierdut o slujbă la Bruxelles şi are nevoie de un nou loc e muncă", a declarat Barna la Parlament, potrivit Agerpres.

Deputatul USR, Cristian Seidler, a dorit să facă o remarcă "raportat la ipocrizia propagandei PSD-ALDE": "După ce au numit la CCR un judecător ce semnase un protocol secret, acum se pare că doresc să numească în fruntea instituţiei Avocatului Poporului un fost preşedinte al Fundaţiei Soros. Păi, nu erau chiar ei care urlau "Soros, Soros!" toată ziua? Oare cum o să explice asta electoratului?".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS