Abonament gratuit

Dan Barna şi-a înregistrat candidatura la BEC

I.V.
Politică /

Dan Barna

Dan Barna

Candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, şi-a înregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind însoţit de liderul PLUS, Dacian Cioloş, dar şi de susţinători. "Eu voi fi în turul doi şi o să fiu următorul preşedinte al României", a spus Barna. Despre preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu a făcut destul, el fiind "un pompier pentru momentele în care casa a luat foc şi se prăbuşea"

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS au sosit, vineri, la sediul BEC cu listele de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Dan Barna şi au anunţat că aproape 400.000 de persoane au semnat.

"Avem aici semnăturile care o să-l ducă pe Dan Barna către Cotroceni şi o să permită candidatului nostru să-şi prezinte programul", a declarat Dacian Cioloş.

La rândul său, Dan Barna a afirmat că "România are nevoie de o schimbare".

"Este momentul să avem obiective importante şi să ne ţinem de ele, este momentul în care putem să însănătoşim România. Este nevoie de viziune şi hotărâre. (...) România are nevoie de un preşedinte full-time, România are nevoie de un preşedinte prezent în fiecare zi în viaţa ţării. Eu voi fi în turul al doilea cu siguranţă şi voi fi următorul preşedinte al ţării", a spus Barna.

Întrebat despre preşedintele Klaus Iohannis, Barna a afirmat: "Vechea clasă politică, actualul preşedinte Klaus Iohannis, PNL, ne spun constant că mai bine nu se poate. Noi sunem că se poate mai bine. Preşedintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele în care casa a luat foc şi se prăbuşea. Eu cred că dacă era un gospodar mai atent şi mai diligent, poate nu ajungeam să uăm foc de atâtea ori în ultimii ani".

Vineri, la ora 12.00, îşi va depune candidatura şi actualul preşedinte Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dan Barna, ai, în spatele tău si ca susținători tot ce e mai bun si mai școlit în România și n- ați fost in stare sa schitati macar un program de guvernare.Dragnea sigur a făcut asta si a avut curajul sa se prezinte in alegeri cu el.Ce a ieșit e alta poveste...

    Succes Barna! Vrem sa fi Presedintele Romaniei pentru ca ai calitatile necesare si sunt convins ca esti animat de sentimente patriotice. Oricum, te situiezi mult deasupra tantalaului de Iohanis, care este un habarnist si n-a facut altceva in 5 ani decat sa semene discordie si sa blocheze activitatea executivului. Este adevarat ca habarnist fiind, a facut de fapt ce l-au sfatuit altii, care aveau interesul ca proiectele executivului sa nu poata fi finalizate, dar, slava Domnului, ca le-a reusit numai partial.

    De aceea vrem un presedinte care sa nu ne faca de rusine, iar Barna este unul dintre cei care ne trebuie si care sigur va castiga daca va ajunge in turul II. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie