DĂNCILĂ, DESPRE MOŢIUNEA DE CENZURĂ:"Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota"

I.M.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte interimar al PSD, spune că parlamentarii formaţiunii vor asigura cvorumul, dar nu vor vota la moţiunea de cenzură. Ea afirmă că rămâne la latitudinea deputaţilor şi senatorilor dacă rămân în bănci în timpul votului sau ies din sală, scrie News.ro.

Întrebată dacă a discutat cu partenerii din ALDE despre cum vor proceda la moţiunea de cenzură, Dăncilă a spus: "Cu siguranţă am discutat cu partenerii noştri de coaliţie şi este un lucru normal, este un guvern PSD-ALDE şi cred că trebuie susţinut atât de Partidul Social Democrat, cât şi de ALDE. Am discutat, cu toţii avem aceeaşi opinie că acest guvern trebuie să-şi continue activitatea, trebuie să punem în aplicare programul de guvernare şi, în altă ordine de idei, trebuie să avem stabilitate în România, având în vedere ceea ce se întâmplă în jurul nostru".

Dăncilă a afirmat că parlamentarii vor asigura cvorumul, dar nu vot vota.

"Deci vor asigura cvorumul, dar nu vor vota, este propunerea deputaţilor şi senatorilor, au votat pentru acest mod de abordare, eu nu pot să fiu decât de acord cu domniile lor", a adăugat Dăncilă, conform News.ro.

Întrebată dacă parlamentarii vor rămâne în bănci sau preferă să iasă din sală, Dăncilă a replicat: "Cum vor considera dânşii".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că obiectivul partidului este să depună moţiunea de cenzură într-un termen cât mai scurt, dacă este posibil chiar miercuri, astfel încât să se intre cât mai rapid în procedura de prezentare a moţiunii, de dezbatere şi de votare a ei. El a menţionat că se negociază cu USR, PMP, PRO România, UDMR şi individual cu parlamentari de la PSD şi ALDE.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. DOAMNA DANCILA NU BĂGAȚI DISPERAȚI ĂȘTIA ÎN SEAMA CA ORICUM NU AU NICI UN SORT DE IZBÂNDĂ. BAI SUGALAI LOR, POPONARI LOR, JAVRELOR, ODIOSULE, DE LA PARTIDELE CARE DUC LA PIEIRE SODOMA ȘI GOMORA(P. N. L., P. M. P., U. S. R., ALIANȚĂ) IA LĂSAȚI DOAMNA CA VIORICA ESTE O ADEVĂRATĂ LEIDI ÎN PACE VOI SPURCACIUNILOR CARE NU VA PLAC FEMEILE. ORDINUL DE ZI PE UNITATE ESTE DE LA POPONAR, NAZIST, HITLERIST, IOHANES SA O DAȚI JOS SA VENIȚI VOI TRĂDĂTORILOR DE TARA CA SA CE FĂRĂ NICI UN PLAN VIABIL PENTRU TARA. HAI SICTIR SCIRBOS LOR. HUO, HUO, HUO.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS