DĂNCILĂ, DUPĂ CEX:"Sunt hotărâtă să candidez la şefia PSD"

M.I.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a anunţat astăzi, după şedinţa Comitetului Executiv, că s-a decis consituirea a patru grupuri de lucru: pentru updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru organizarea Congresului din 29 iunie,, inclusiv calendarul de activităţi, precum şi pentru modificarea Statutului. "Am votat toate aceste hotărâri", a precizat premierul. De asemenea, a afirmat că s-a discutat şi despre moţiunea de cenzură, precum şi despre sondajele de opnie privind candidatura la prezidenţiale. Ea a precizat că vor fi incluşi în aceste sondaje toţi cei care îşi vor anunţa intenţia de a candida.

Dăncilă a spus că la Comitetul Executiv s-a discutat despre moţiunea de cenzură şi despre Congresul din 29 iunie, conform News.ro.

"Aşa cum au hotărât colegii în Biroul Permanent Naţional, dar şi în grupurile reunite, vom asigura cvorumul, dar nu se va vota A fost o decizie pe care colegii au luat-o prin vot şi care a fost astăzi disuctată şi în cadrul CEX", a declarat Dăncilă.

Referitor la Congresul din 29 iunie, Dăncilă a afirmat că au fost stabilite patru grupuri de lucru: "pentru updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru platforma politică, un grup de lucru pentru organizarea Congresului din data de 29, am stabilit calendarul de activităţi, datele între care se vor desfăşura conferinţele judeţene, şi de asemenea grupul de lucru pentru modificarea statutului, grup se lucru care deja a lucrat şi a venit cu propuneri la Comitetul Executiv Naţional".

"Am votat toate aceste hotărâri, iar în cadrul Comitetului Executiv Naţional s-a discutat şi de sondajele de opinie privind candidatura la alegerile prezidenţiale, pentru modul în care vom acţiona în următoarea perioadă. A fost un Comitet Executiv în care aşa cum am stabilit de la bun început fiecare colegă fiecare coleg a avut posibil să îşi spună propria opinie pt că eu aşa cred că ete în democraţie, trebuie să-i ascultăm pe toţi, iar votul să fie cel care va decide direcţia pe care o vom urma", a afirmat Dăncilă, scrie News.ro.

"Vrem ca în acest Congres să dăm mesajele pentru electorat şi pentru membrii noştri de partid", a spus Dăncilă.

Congresul pentru stabilirea candidatului la Preşedinţie va fi probail în luna iulie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS