Abonament gratuit

Dăncilă: În ţara noastră statul de drept este respectat

M.I.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat astăzi, după reuniunea comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene, că în ţara noastră statul de drept este respectat şi se fac toate eforturile pentru independenţa Justiţiei.

Viorica Dăncilă afirmă în : "În România, statul de drept este respectat şi se fac toate eforturile pentru independenţa Justiţiei şi respectarea statului de drept. În acelaşi timp, nu aş vrea să punem pe acelaşi palier Polonia, Ungaria, România. Este o situaţie aparte şi aş vrea să ţinem cont de acest aspect. În altă ordine de idei, având în vedere faptul că noi spunem şi avem convingerea că este respectat statul de drept, nu văd o legătură între exercitarea Preşedinţiei rotative de către România şi acest lucru. Eu consider că România a făcut paşi importanţi, România face paşi importanţi, în România este respectat statul de drept şi, în acelaşi timp, trebuie să spun că România doreşte o Preşedinţie a consiliului Uuropean de succes".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. statul de drepti este respectat nu si cetatenii acestei tari

    Securitatea a legiferat în paralel cu Parlamentul. Cum să fie ăsta stat de drept, Dăncilă? Dacă funcționează statul de drept din România de ce vrei să îndrepți justiția care comite abuzuri securiste staliniste?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS