Dăncilă - noua matcă a PSD

MAKE
Ziarul BURSA #Politică /

MAKE

Bilingvul care se ascunde sub numele de "Vasilica Viorica Dăncilă" a devenit cel mai important personaj politic al momentului, graţie faptului că PSD-ului nu i-a ajuns să-l accepte drept prim ministru, ci l-a mai ales şi preşedinte al partidului, la Congresul PSD, de sâmbătă.

De ce bilingv?

La Vatican i-a spus Papei Francisc:

"Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity".

E bilingv.

Izvorul nopţii.

Douăzeci douăzeci.

Este posibil ca Viorica Dăncilă să fie şef al unui ministru al educaţiei?

Dar al unui ministru al culturii?

Prostia Vioricăi Dăncilă este notorie.

A spus-o, mai sofisticat, contracandidatul ei la şefia PSD Liviu Pleşoianu:

"În momentul de faţă, PSD şi-a pierdut independenţa, [...] Este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are mai nou doamna Dăncilă", a afirmat Liviu Pleşoianu.

Adică, ea nu poate.

Nu o duce.

În ocazia Congresului, Vasilica a zis:

"Cetăţenii nu mai vor conflicte, nu mai vor să schimbăm guvern după guvern, nu mai vor promisiuni, vorbe frumoase, vor lucruri concrete, vor echilibru, dar şi decizii ferme".

Adică, ea zice că vrea prim minis-tru.

Impresionant!

Vasilica a ajuns prim minis-tru, după ce Liviu Dragnea încercase cu altul, care n-a făcut ce i-a poruncit şi după aia, cu altul, care n-a făcut ce i-a poruncit.

Doi.

Vasilica e al treilea; a treia; nu contează genul, e bilingv.

Întâi: chiar şi lui Dragnea, din trei, i s-a părut că Dăncilă este varianta cea mai proastă.

Apoi: dacă a ţinut-o ca premier timp de un an şi jumătate şi nu a mai schimbat-o şi pe ea, înseamnă că Dăncilă a făcut tot ceea ce i-a poruncit Dragnea.

Zvonuri insistente afirmă că Drag-nea a umilit-o în mod repetat pe Dăncilă, în faţa propriilor ei miniştri.

Se spune că, în asistenţa întregului Cabinet, ar fi chemat-o de la biroul la care şedea, să se aşeze pe scaunul din faţa lui.

Odată instalată, se spune că i-ar fi cerut să-şi frece fundul pe scaun.

"Simţi cum se clatină scaunul sub tine?", se spune că i-ar fi zis, continuând ucigător:

"Te crezi prim ministru?!"

Acum, Dăncilă se crede prim minis-tru.

Nu mai este capriciul lui Liviu Dragnea să-şi pună calul senator.

I-a luat locul lui Liviu Dragnea.

Însuşi!

PSD, partidul stup, are nevoie de matcă.

În jurul ei, se reproduc roiuri de putere, eventual cu oportunişti noi, dar după modelele vechi.

La PSD, matca poate fi şi un gândac, importante sunt roiurile.

PSD arată că nu se poate descotorosi de cel cocoţat în vârful lui, chiar dacă asta s-a făcut întâmplător.

Cocoţarea lui Liviu Dragnea a arătat că PSD nu are filtru pentru imoralitate şi nu-i îndepărtează pe infractori, ci îi susţine.

Acum, PSD arată că nu are filtru nici pentru prostie.

Izvorul nopţii.

O mincinoasă.

A spus că întâlnirea cu Papa Francisc, la Vatican, a durat aproximativ 45 de minute, iar site-ul italian asknews.it a arătat că întrevederea a durat 24 de minute.

Minciuni prosteşti.

"L-am invitat pe Papă în România şi mi-a răspuns că la începutul anului viitor [n.n. -2019] va veni în Româ-nia", a afirmat Dăncilă, după întâlnirea de la Vatican, dar Nunţiul Apostolic în România a precizat că Dăncilă nu are calitatea să facă astfel de anunţuri.

Prostia se aşterne ca o mare de întuneric.

Cuprinde partidul, membrii se antrenează unii pe alţii şi pierd legătura cu realitatea; intrarea lui Dăncilă la Congres a avut drept coloană sonoră cântecul "Stand up for the champions" (Ridicaţi-vă pentru campioni).

Wow!

Cât de lingău trebuie să fii?!

Ce campion e Dăncilă?!

Ce campion e Dragnea?!

Ce campion e PSD?!

Câtă prostie!

Liviu Pleşoianu şi-a început discurs-ul de la Congres spunând că a venit îmbrăcat într-o cămaşă neagră deoarece vrea să povestească un film horror, în care toţi oamenii tac de teamă că, dacă fac vreun zgomot, apar nişte monştri şi îi mănâncă.

Mamă!

PSD-iştii nici n-au clipit la prostia asta.

În cămaşă albă nu putea?!

"Dacă monştrii vor veni la Viorica Dăncilă am să vorbesc. Dacă vin la Marian Oprişan am să vorbesc. Dacă vin la Gabriela Firea, o să vorbesc. Dacă mai vin la Victor Ponta, o să vorbesc pentru că nu e normal să tăcem. E o tăcere a morţii, nu a vieţii", a afirmat Pleşoianu.

El a mai spus că este bine ca oamenii să fie pro-justiţie, dar s-a întrebat dacă pro-justiţie înseamnă acceptarea unei caste superioare care nu răspunde niciodată în faţa nimănui.

Discursul, dramatic şi hotărât prăpăstios, a impresionat.

N-a fost nimeni să-i zică "baţi câmpii, neică!"

Nou alesul preşedinte executiv PSD Eugen Teodorovici, ministrul de finanţe, a rostit o poantă demnă de un împărat: "Nu mi-am schimbat principiile, sunt cel care sunt, pe care Dumnezeu l-a pus pe acest pământ. Singura mea dorinţă e să fac pentru oameni".

Dom'le, v-ati prins,Teodorovici este trimisul lui Dumnezeu pe acest Pământ.

Aleluia!

Ales secretar general PSD, Mihai Fifor nu s-a jenat să declare: "Noi nu ne uităm liderii. Spunea cineva că ne uităm prea uşor liderii, nu. Eu nu cred că e cineva în această sală care l-a uitat pe Liviu Dragnea, nu cred, stimaţi colegi. Eu nu cred că e cineva în această sală care l-a uitat pe Adrian Năstase. Eu cred că de la fiecare dintre liderii noştri am învăţat câte ceva şi am mers mai departe mai puternici, mai uniţi, mai solidari şi asta face farmecul acestui partid".

Năstase a făcut pârnaie, după ce s-a făcut de râs, trăgându-şi un glonte în pieliţa gâtului, ca să facă din arestare o tragedie cosmică.

Ce dracului a învăţat Fifor din asta?!

Dragnea a primit cu suspendare şi nu a avut linişte până nu i-a dat cu executare.

Ce fel de şcoală este PSD-ul ăsta al lui Fifor?

Este învăţătura "cum să faci puşcărie, chiar dacă eşti preşedinte PSD"?

Da, are farmec.

Are dreptate.

"Trebuie să dovedim că am înţeles votul de la Referendum şi că vom res-pecta opinia cetăţenilor", a mai spus Viorica Dăncilă, adăugând: "Guvernul nu va emite nicio ordonanţă de urgenţă în legătură cu funcţionarea sistemului judiciar, orice modificare legis-lativă în privinţa funcţionării sistemului judiciar trebuie să se facă printr-o dezbatere transparentă, prin consultarea amplă a organizaţiilor profesionale din sistemul judiciar, dar şi prin consultarea organismelor internaţionale în domeniu".

Incredibil!

Vedeţi?!

A înţeles!

Nu mai este nimeni, acolo, cu autoritatea să-i dea stingerea.

Dăncilă, Teodorovici şi Fifor conduc PSD

Cei trei social-democraţi care au fost aleşi să conducă partidul sunt Vasilica Viorica Dăncilă (preşedinte), Eugen Orlando Teodorovici (preşedinte executiv) şi Mihai Fifor (secretar general). Aceştia au primit un număr de voturi destul de mare, prin care şi-au zdrobit ceilalţi contracandidaţi. Pentru preşedinţia PSD, Viorica Dăncilă a obţinut 2.828 voturi, Liviu Pleşoianu - 715, Şerban Nicolae - 375, în timp ce Ecaterina Andronescu a strâns doar 50 de voturi.

Baronul de Vrancea, Marian Oprişan, nu a fost lăsat să îşi ţină discursul anti-Dragnea de la tribuna Congresului, din cauza filialelor social-democrate din Oltenia şi Teleorman. Fostul premier Sorin Grindeanu, cel care îl acuza în urmă cu trei ani pe Dragnea, susţine că Oprişan a fost huiduit şi de filiala PSD Banat.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, care a obţinut 2.463 de voturi pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD - învingându-l pe vicepremierul Daniel Suciu, care a fost votat de 1.358 de persoane -, a declarat: "Am promis că sunt sincer şi am să spun ceea ce simt. Mă gândeam dacă în această sală, poate undeva curând, se va decide şi soarta ţării, în sensul bun al cuvântului. Sunt emoţionat, nu ştiu ce înseamnă preşedinte executiv, e ceva ce mi-am dorit tot timpul să fiu pentru ca lucrurilor, problemelor pe care oamenii le aduc, să le găsesc rezolvarea. Să ştiţi că ce vrea fiecare ministru e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă".

Cel mai echilibrat dintre cei trei a fost Mihai Fifor, noul secretar general al PSD. Fifor a obţinut funcţia cu 2.366 de voturi. Gabriel Petrea, liderul tinerilor social-democraţi a strâns 717 voturi, în timp ce Felix Stroe, Codrin Ştefănescu şi Rodica Nassar şi-au văzut spulberat orice vis de mărire, prin cele 189, 466 şi, respectiv, 77 de voturi obţinute.

Cu toate acestea, nu putem trece peste faptul că Fifor a fost ministru al Apărării Naţionale în guvernul condus de Mihai Tudose, că în septembrie 2018 a fraternizat la început cu opozanţii din partid ai lui Liviu Dragnea, opozanţi de care s-a delimitat la celebrul CEX de la începutul lunii octombrie, când fostul şef al PSD a reuşit excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu, Marian Neacşu, mazilindu-i pe Paul Stănescu şi Gabriela Firea. Pentru că a întors armele la timpul potrivit şi s-a lipit de tabăra lui Dragnea, la CEX-ul din octombrie Fifor s-a ales cu funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, menit să se ocupe de strategia social-democraţilor şi de analizarea activităţii depusă de membrii Guvernului.

Se pare că serviciile lui Fifor au fost utile pentru liderul de astăzi al PSD, Viorica Dăncilă, care a ales să îl păstreze într-o funcţie mai importantă: secretar general al PSD.

Cert este că formaţiunea social-democrată continuă declinul. Şi, pentru ca acest declin să ajungă la capăt, ar mai fi nevoie doar de o înfrângere drastică la prezidenţialele din toamna acestui an. Până atunci, liderii social-democraţi vor fi supuşi unui sondaj public pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

George Marinescu

Opinia Cititorului ( 29 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Foarte transant, dar corect.

  Simbolul PSD-ului a devenit PROSTIA. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Ce rușine!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Dar frumos, felicitari! Partidului i s-a infundat... Filtrul pentru prostie... A dus-o cit a dus-o, de pe vremea despielitatului balistic cu ouale numarate pina la timpurile ginerelui semicastratului, ca genii in sindicatul asta ciorditor n-au fost niciodata, da' ca acuma nu s-a mai pomenit, sa se reverse aluviuni dense de cretinism prin toate gurile cascate ale conducerii! Daea, Codrin, Iordache, Mitraliera, Nicolae, Pop, Fifor, trintori demni de matca intronata conjunctural... Ma intreb ce-o zice Dragnea de dupa zabrele, ca prostii i-au eclipsat de tot pe hoti, astia noi vor reusi in premiera sa strice mai mult decit fura!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Prosti nu-s numai in Psd. Ce, i-ati uitat pe Dejeu, Tariceanu, Funar, Valeriu Stoica, Eba, Cristescu, Onaca, pe patachinele si pacalicii lui Udrea, pe sinistrii Tribunului, pe cateii lui Milu? Psd-ul, insa, ca cel mai mare, vechi si prestigios partid, nu-i normal sa aiba prostii cei mai multi si cei mai prosti?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Valeriu Stoica?

   Ma indoiesc. 

   Onaca?

   Un mare scafandru nu poate fi prost. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Am avut placerea si onoarea, personal. Asa e. Nu chiar 75, ca Forrest, dar nici chiar 80, ca prostii cu statut de oameni normali...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Sper sa nu ma fi exprimat gresit, dar, in realitate, nu am nimic cu prostii, ba chiar simt un fel de duiosie cind ii sesizez, tocmai pentru ca sint multi si mai ales, nu sint deloc sigur ca nu ma numar printre ei, macar ocazional.

   Eu nu scriu despre prosti, ci despre prostie, ca "o mare de intuneric" (vorba lui Florin Bogardo). 

   Prostia naste prosti, iar ei o reproduc. 

   Dictionarul o defineste negativ, drept "absenta a inteligentei". 

   Definitia de dictionar a inteligentei (ca intelegere profunda si lesne) mi se pare cam nesatisfacatoare; cred ca intelesul de "capacitate de a gasi conexiunile dintre evenimente" este mai potrivit. 

   Inainte, imi era rusine ca Romania este reprezentata de aceasta cratita de mahala plina cu sloganuri de doi bani, dar, in sinea mea, inca mai aveam justificarea ca asta se intimpla pentru ca ticalosia lui Liviu Dragnea a gasit o pista de dezvoltare care n-a putut fi blocata. 

   Acum, aceasta justificare a fost eliminata. 

   Rusinea este deplina. 

   Prostia a fost consacrata nu ca manevra ticaloasa a unui infractor, ci drept optiune nationala.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Prostii au, intr-adevar, ceva duios. Sint simpatici de la distanta, ca ursii panda. Tot ca ei, isi inconjoara insa perimetrul vital cu rahat bine batucit, care, de aproape, isi dizolva duiosia intr-un prozaic pestilential. De-aia imi place mie Dancila la televizor. Dar, ca pe Mr Bean, pe Forrest Gump sau Tariceanu, nu o vreau sa se joace cu efectele cu care intru eu in contact direct. Cum ar fi tara, economia etc.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Chiar daca a fost scafandru, poate fi (suficient de) si prost, fara pericolul sa bubuie, ca deh,

   e sub apa ! Partea nasoala e ca face parte din tagma traseistilor politici, adica e un fel de lichea

   politica, cu toate consecintele...! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Ignori ceva: nu a fost doar scafandru, ci un scafandru exceptional. Tu ai facut vreodata ceva exceptional? Nu? Atunci taci!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Stiu, stiu, sint pe calitati, scrie pe cutie... "Scaphandre grand luxe - cerveau brillant, PRM use only"...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Plesoianu este un fel de Make mai tanar. Discursul a fost aplaudat de cei din sala. A parafrazat discutia lui Mircea cel Batran din Scrisoarea a III-a iar Dancila l-a numit discurs antieuropean. Matca PSD tocmai l-a facut pe Eminescu anti-european. Iar Orban vrea sa scoata Miorita din lectura scolara.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. eu alegeam discursul maarelui Stefan cel Mare potrivit caruia Moldova nu e voastra ci a urmasilor vostri

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cred ca sint mai tinar ca Plesoianu, nu am decit 68 de ani si va pot povesti filmul "Scufita Rosie", imbracat cu camasa albastra.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Substanta articolului deriva din "se zice ". Convingator doar pentru partizani ,cei , deja , "corect "orientati " . " Capacitatea de a gasi conex iunile " - da , dar , in primul rand , disponibilitatea de a contura cauzele reale ale evenimentelor .Intai diagnosticul si apoi glosarea .

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Nu.

   "Se zice" este expresia pe care o folosesc sa relatez un zvon. 

   Nu este un zvon ca presedintele PSD Liviu Dragnea este in puscarie. 

   Nu este un zvon ca acest infractor a facut ce a vrut in PSD si ca el a pus-o pe Dancila prim ministru, cea mai proasta din trei incercari. 

   Nu este un zvon ca doar o nulitate poate sa deschida dialogul cu Papa prin exprimarea "Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity" si nu sint zvonuri celelalte timpenii pe care le spune si le face Dancila.

   Dar, desigur, daca esti partizanul prostiei, atunci articolul meu nu poate sa te convinga (de altfel, nu vreau sa conving pe nimeni, nu urmaresc altceva decit sa ma exprim - oricit ti s-ar parea de incredibil, nu fac propaganda). 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Lectia pe care mi-o dai in privinta definirii inteligentei, am invatat-o cu o jumatate de secol inainte, asa ca este util sa mi-o reamintesti.

   A realiza intelectual conexiunile dintre evenimente include si decelarea lanturilor cauzale, pentru ca nu poti conexa evenimente distincte, fara sa cobori la cauzele lor si eventual, chiar la principii. 

   Preferinta sa definesc inteligenta limitindu-ma la a invoca doar aspectele evenimentiale isi are motivul in etimologia latina a cuvintului ("inter-legere"), care nu trimite nicidecum la universul cauza-efect, esenta-aparenta.  

   Multumesc, domnule profesor!

   Mai incearca! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Inteligenta nu are in politica la nivel decizional nicio valoare. Ceea ce este relevant se numeste desteptaciune si reprezinta interfata intre asteptarea publicului votant si capacutatea lui de a intelege la ce este supus ca urmare a deciziilor politice. Este daca vrei o evaluare a riscului de credit pe care decidentul trebuie sa l ia maximizandu si profitul cu un capital propriu minim. Cel mai bun exemplu este manevra prin care domnul Treichl , in conlucrare cu domnul Isarescu au facut sa se induca ideea ca sistemul financiar din Romania este nevoit sa amortizeze miliarde, desi realitatea era cu un factor de marime mai mica. Folosind abordarea standard si nu cea a modelelor de risc intern s a putut obtine aceasta impresie care este foarte greu de demonstrat contrariul fara opinia unui specialist, ca domnul Isarescu care sa ti spuna: Prietene, metoda ta de calcul nu se mai foloseste de 10 ani in UE si prin utilizarea ei ai atrage suspiciuni ca Chisinaul in locul Bucurestiului a fost utilizat ca sa amortizezi mai multe credite neperformante decat exista in realitate. Totusi probabilitatea ca cineva sa intelelega aceasta gainarie si sa o desconspire este relativ redusa raportata la avantajele pe care le produce. Intrebarea care se pune rste: cine este inteligent, cel care a conceput o adica domnul Spalt sau cel care aimplementat o este destept, adica domnul Treichl

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   ... nu-i mai tinar ca Plesoianu. Citeodata am senzatia ca e nenascut, ca e doar o promisiune tunsa plastic cu chiureta...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cu minciuni si cu povesti nemuritoare si de prost gust pesedeii au reusit sa se mentina la conducerea tarii aproape 30 de ani. O viata de om! Si care este rezultatul minciunilor si povestilor lor, care de care mai fandosite, care de care mai gogonata, mai groasa, mai virtoasa, care fac “farmecul acestui partid”? Nimic! Sau o, un mare O! Se uita majoritatea romanilor in punga si vad “ o mare de-ntuneric”.

  Nimic nu ilustreaza mai bine minciunile pesediste glorioase ca marea minciuna a constructiei de autostrazi. Viorica n-a putut sa scape ocazia si a venit si ea cu minciuna ei, elaborata; vrea sa construiasca o autostrada cap-coada, cu bani de la buget. Ceata raspindita-i totala: care cap si care coada? 

  Fa, Viorico! 

  Ia nu mai fa tu o autostrada cap-coada, ca posibil sa te-ncurci in cap si-n coada. Pune citeva plombe doar la autostrada Constanta-Sibiu-Nadlac, la autostrada Sebes-Bors, la autostrada Bucuresti-Brasov-Tirgu Mures-Turda. Si iata, ai trei autostrazi! Daca reusesti sa pui plombele astea, vei ramine in analele istoriei romane. Daca ti se pare prea putin, pe linga astea, da-i drumul si fa autostrada Tirgu Mures-Roman-Ungheni.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Autobahnderlog, vorba lui Mowgli, piste pentru maimute. Desi, daca stau sa ma gindesc, asociat cu pesedila, parca as prefera un auto da fe...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Umplu tara de putoare cu minciunile lor, de nu mai poate sta romanul in tara.

   Mai pededeilor, apucati-va si dezvoltati tara!, ca sa mai poata trai romanul... la tara. Va rog eu!

   Avem incheiate fel de fel de parteneriate, care de care mai strategice, cu toate tarile dezvoltate ale globului. Premierul nipon ne-a vizitat. De ce oare? Folositi aceste parteneriate! Daca acum nu, atunci cind? Apucati-va de lucru, nu mai pierdeti vremea cu minciuni si cu povesti, ca in acest fel va cintati prohodul! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  de interes si urmarite international

  Aflam ca "Directorul Ford Romania, Ian Pearson, a mers personal sa vada care este stadiul drumului expres Craiova-Pitesti inaugurat de Liviu Dragnea si Razvan Cuc in luna mai". 

  "Nu este doar vital pentru oamenii si afacerile din Craiova ca acest drum sa fie finalizat la timp, ci si pentru toti romanii care trebuie sa foloseasca acest drum din sud! Voi continua sa monitorizez progresul si sper ca vor fi realizate angajamentele care au fost asumate", a incheiat el.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Felicitări Make ! :)

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Domnule MAKE , chiar credeti ca exista " exprimare" fara dorinta de convingere ? Asa ,ca o vorbire in fata oglinzii ?Nici macar arta suprarealista nu indrazneste sa pretinda asta ! Fiti mai constient de impactul opiniilor dvs si de responsabilitatea sociala ce deriva din cuvantul tiparit .

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Desigur, cred ca exista " exprimare" fara dorinta de convingere.

   Isaia 65:24.: "Şi înainte de a Mă chema pe Mine, Eu le voi răspunde, şi grăind ei încă, Eu îi voi fi ascultat." 

   Citatul pune in evidenta ca "exprimarea" prin (de exemplu) rugaciune este tardiva fata de momentul receptarii ei divine si ca, deci, nu are decit rol ritualic. 

   Cam asta se intimpla in toate formele de arta autentica. 

   Nu stiu de unde ai scos-o pe asta ca "Nici macar arta suprarealista nu indrazneste sa pretinda asta !" 

   Artistul autentic nu ia niciodata in calcul alt receptor decit este el insusi. 

   Arta nu este un teanc de scrisori catre public. 

   Uneori, jurnalismul poate fi preponderent "exprimare" si doar minoritar informare. 

   Este cazul acestui articol - un ritual tardiv, care va fi fost receptat inainte sa-l fi savirsit. 

   Altfel nici nu as fi putut sa-l formulez.

   Sint constient "de responsabilitatea sociala ce deriva din cuvantul tiparit" , de aceea ma straduiesc sa fiu integru, astfel incit sa imi pot permite sa am reactii la ticalosie si sa ma exprim liber. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Isaia? Cetateanul care dantuieste?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Haaa!

   Ce intimplare ilustrativa!

   Nu ma asteptam sa mai vedeti si comentariul acesta! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Sa ratez intelpciuni profetice?!? Isaia e unul din favoritii mei, e adevarat, il mai incurc cu Isaac, de cind m-am imbatat la un moment dat la Isaccea cu unul, Isaila...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS