DĂNCILĂ, REFERITOR LA SITUAŢIA DIN R.MOLDOVA:"Trebuie să avem o poziţie comună, de ţară"

M.A.I.
Politică /

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că nu mai trebuie să existe opinii separate legate de un lucru atât de important cum este Republica Moldova, menţionând că s-a format la nivelul MAE o comisie din care fac parte toţi factorii de decizie, inclusiv Administraţia Prezidenţială, iar aceasta va veni cu o poziţie comună.

"Cred că unii s-au grăbit cu declaraţiile. Am făcut o comisie la nivelul Ministerului Afacerilor Externe din care fac parte toţi factorii de decizie, mă refer la Administraţia Prezidenţială, la Guvern, la toţi cei care sunt implicaţi în acest aspect şi vom veni cu o poziţie comună, o poziţie de ţară. Cred că nu mai trebuie să avem opinii separate legate de un lucru atât de important şi trebuie să fie o poziţie agreată de toţi, o poziţie a ţării noastre, poziţia României", a afirmat Viorica Dăncilă, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD, informează Agerpres.

Ea a spus că a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.

Luni, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat că, în opinia sa, o soluţie la situaţia din Republica Moldova este "întoarcerea la electorat", şi anume alegeri anticipate în această ţară, la 6 septembrie.

Marţi, MAE a transmis un comunicat în care se arăta că România, ca partener strategic al Republicii Moldova, consideră că, într-un stat democratic, voinţa cetăţenilor, exprimată prin vot şi reflectată în configuraţia politică a Parlamentului, este singura care asigură un proces politic legitim, bazat pe dialog, conform Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. DOAMNA VIORICA NU VA MAI RĂCIȚI GURA CU ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ CA ORICUM PE EL NU LA INTERESAT ȘI NU L VA INTERESA ROMANI ȘI ROMÂNIA PE ACEST SUGALAU, POPONAR IOHANES. PINA ACUM VA BLOCAT, SA FACEȚI O VIZITA EXTERNA CA ȘTIA CA REPREZENTAȚI CU CINSTE ROMANII ȘI ROMÂNIA. NU VEDEȚI CA SA BĂTUT CU PUMNUL ÎN PIEPT CA EL CA PREȘEDINTE FACE POLITICA EXTERNA A ROMÂNIEI. DACĂ LA INTERESAT ROMÂNIA ȘI ROMANII DE CE NU AVEM UN REPREZENTANT PERMANENT ÎN COMISIA O. N. U. SA PLIMBAT PE BANII NOȘTRI ȘI UITAȚI POLITICA EXTERNA ESTE 0 CA ȘI EL. CE A FĂCUT BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI ROMANII ABSOLUT NIMIC. SA IEȘI PUBLIC ÎN GENUNCHI (NU CUM II STAI LUI WEBER, TIMMERMANS, JUNKER, ȘI LISTA E LUNGA ȘI LE SLUGI CIRNATULCUPAR) ȘI CEREȚI IERTARE ROMANILOR CIT RĂU LE AI FĂCUT. TOT DE VINA ESTE P. S. D., DRAGNEA ȘI TĂRICEANU PENTRU ASTA. AI AVUT TOATE CONDIȚIILE ȘI NU AI VRUT SA FACI DE CE PENTRU CA MAI IMPORTANT PENTRU TINE ESTE O BUCATA DE CIRNATCUPAR ȘI DOUA OUA NU ROMANI CARE ÎȚI PLĂTESC TOATĂ PLIMBĂRILE ȘI CONCEDII LE CA SA TE VEZI CU IUBIȚII TAI. IEȘI PUBLIC ȘI SPUNE ROMANILOR CIT DE TOXIC ȘI FALS EȘTI TU. NU MAI AI GEACA ROȘIE NU I PROBLEMA ȚI-O CUMPĂRĂM,ASA CA NICI SAREA NU ȚI AI PRODUS-O DE CIND TRĂIEȘTI ÎN ROMÂNIA. VENINUL DE VIPERA ESTE MIERE DE ALBINE PE LINGĂ RĂUTATEA TA NAZISTA, FASCISTA UCIGĂTEAR CRUCEA DE HITLERIST.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS