Abonament gratuit

DANIEL ZAMFIR:Moţiunea de cenzură are şanse foarte mari, va fi votată şi de parlamentari ALDE

C.B.
Politică /

Daniel Zamfir

Daniel Zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir afirmă:. "Chiar dacă celelalte partide, cum ar fi ALDE, PMP, s-au exprimat, preşedinţii lor, împotriva moţiunii de cenzură, vă rog să observaţi poziţiile publice pe care le au mulţi dintre parlamentarii ALDE, spre exemplu, care sunt total nemulţumiţi de felul în care domnul Ludovic Orban conduce astăzi Guvernul României şi nu am nici un fel de îndoială că vor fi parlamentari de la ALDE, care vor vota moţiunea de cenzură".

Daniel Zamfir crede că şansele moţiunii de cenzură sunt "foarte mari".

"Mai trebuie un vot ca moţiunea să fie adoptată. Cred că nu va fi nici o problemă ca un vot, poate chiar mai multe să vină în favoarea moţiunii (...). Chiar dacă celelalte partide, cum ar fi ALDE, PMP, s-au exprimat, preşedinţii lor, împotriva moţiunii de cenzură, vă rog să observaţi poziţiile publice pe care le au mulţi dintre parlamentarii ALDE, spre exemplu, care sunt total nemulţumiţi de felul în care domnul Ludovic Orban conduce astăzi Guvernul României şi nu am nici un fel de îndoială că vor fi parlamentari de la ALDE, care vor vota moţiunea de cenzură", a afirmat el, la RFI.

"Dacă moţiunea va trece, sigur că aşteptăm ca preşedintele României să desemneze un nou prim-ministru, în funcţie de noua majoritate parlamentară care va fi prezentată. Preşedintele interimar al PSD-ului a şi propus la un moment dat ca până la alegerile la termen să fie un Guvern de uniune naţională, propunerea a fost respinsă de preşedintele României. Nu ştiu, vom vedea." a susţinut Zamfir.

Moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", iniţiată de PSD şi UDMR după ce Guvernul Orban şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, va fi citită, luni, în Parlament.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Așa a hotărât nevasta la Am?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS