DE LA 1 IULIE:Mijloacele de transport STB vor fi igienizate periodic de operatori privaţi

F.D.
Companii / 20 iunie 2022

Mijloacele de transport STB vor fi igienizate periodic de operatori privaţi

Toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor fi igienizate de operatori privaţi, începând cu data de 1 iulie, a anunţat, astăzi, compania de transport public, potrivit Agerpres.

"În vederea îmbunătăţirii serviciului de transport şi a condiţiilor de călătorie oferite bucureştenilor, începând cu data de 1 iulie, toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti STB SA vor fi igienizate de către operatori privaţi. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul tuturor unităţilor de exploatare, respectiv în cele 11 depouri (Victoria, Bucureştii Noi, Dudeşti, Alexandria, Colentina, Giurgiu, Titan, Militari, Vatra Luminoasa, Berceni, Bujoreni) şi opt autobaze (Alexandria, Ferentari, Militari, Nordului, Floreasca, Titan, Obregia, Giurgiului)", se menţionează într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, mijloacele de transport ale STB vor beneficia de un program complex de salubrizare, ce presupune efectuarea a trei tipuri de operaţii de întreţinere: igienizare zilnică la retragerea vehiculelor în autobază/depou; spălare/igienizare la 10 zile sau la comanda unităţii beneficiare; spălare/igienizare la comanda unităţii, înainte de a intra în hala de întreţinere pentru executarea reviziilor tehnice sau ori de câte ori este necesar.

"Prin decizia de externalizare a unor servicii ce nu ţin de obiectul principal de activitate, STB SA oferă calitate utilizatorilor serviciului de transport public de călători, păstrarea curăţeniei din mijloacele de transport şi condiţiile în care călătorim depinzând însă de fiecare dintre noi. Păstrarea mijloacelor de transport în comun, a copertinelor din staţii în condiţiile iniţiale, fără a fi vandalizate, e o cerinţă obligatorie pentru fiecare cetăţean al metropolei", a declarat Adrian Criţ, directorul general STB.

Compania precizează că operatorii privaţi vor realiza toate activităţile necesare pentru ca vehiculele care sunt pe traseu cu călători să îndeplinească, la standarde calitative ridicate, condiţiile de curăţenie şi igienă impuse de legislaţia în vigoare.

De asemenea, aceştia vor fi obligaţi să verifice şi să ia imediat măsuri de ştergere/îndepărtare a desenelor de tip grafitti, fără a deteriora aspectul, calitatea stratului de vopsea şi amenajările interioare ale vehiculelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb