De-longhi achiziţionează o nouă fabrică în România

A.M.
Companii #Construcţii /

De-longhi achiziţionează o nouă fabrică în România

Grupul De-Longhi a anunţat, vineri, achiziţia unui nou centru de producţie în ţara noastră, în localitatea Mădăras, judeţul Bihor, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie.

Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de Grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei.

"În această nouă locaţie, compania cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de euro va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune.", se arată în comunicat.

Grupul De'Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS