Dedeman inaugurează al 52-lea magazin al reţelei la Lugoj

G.U.
Companii #Construcţii / 01 septembrie 2020

Dedeman inaugurează al 52-lea magazin al reţelei la Lugoj

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 4 septembrie la Lugoj magazinul cu numărul 52 al reţelei, conform unui comunicat de presă.

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Strada Timişorii şi este rezultatul unei investiţii totale de circa 11 milioane de euro. În această sumă sunt incluse cheltuielile pentru achiziţia terenului, lucrările de construcţie, rafturile şi obiectele de mobilier utilizate în amenajarea zonei comerciale şi de birouri, echipamentele şi utilajele necesare desfăşurării activităţii, precum şi stocurile de marfă pregătite pentru inaugurare.

Potrivit comunicatului, Dedeman Lugoj are o suprafaţă totală de aproximativ 10.000 mp, dintre care 1.200 mp sunt ocupaţi de sera cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină şi cele pentru activităţile în aer liber.

În zona de exterior sunt amenajate spaţii verzi şi o parcare încăpătoare ce pune la dispoziţie 242 de locuri.

În interior, spaţiul este organizat într-un mod intuitiv, iar complementar raioanelor de produse, în magazin au fost amenajate un showroom de mobilă cu o suprafaţă de 1.000 mp şi un showroom dedicat mobilierului de baie şi gamei de gresie şi faianţă, desfăşurat pe o suprafaţă de 950 mp. Proporţional cu spaţiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 7 case de marcat.

Echipa Dedeman Lugoj este formată din 137 de angajaţi. Fiecare dintre aceştia a urmat un program de pregătire şi instruire specific funcţiei, pentru a-i întâmpina pe noii clienţi cu profesionalism şi sfaturi competente, potrivite pentru fiecare dintre proiectele lor.

Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman, a declarat: "Prin deschiderea magazinului din Lugoj, continuăm să ne respectăm angajamentul de a fi prezenţi şi în oraşe mai mici, mai aproape de clienţii noştri, cu aceleaşi produse, servicii şi soluţii eficiente pentru îndeplinirea oricărui plan sau proiect legat de casă şi grădină."

Magazinul îşi aşteaptă clienţii cu o gamă variată de produse, pregătite să satisfacă orice nevoie, preferinţă sau buget. În plus, lugojenii pot opta şi pentru servicii adiţionale (închiriere scule, proiectare băi şi bucătării, confecţionare perdele, mixare vopsele), dar şi pentru soluţii de finanţare, puse la dispoziţie de birourile de rate din magazin, conform sursei citate.

Pentru cei care preferă să facă cumpărăturile de acasă, magazinul online www.dedeman.ro este cea mai potrivită alegere. Aplicaţia Dedeman pentru smartphone sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienţilor. Prin intermediul său, utilizatorii pot să "răsfoiască" catalogul de oferte, să afle detalii despre produse şi servicii sau să efectueze comenzi online.

Aplicaţia se dovedeşte a fi utilă chiar şi în incinta magazinului, clienţii având posibilitatea de a afla informaţii şi caracteristici complete despre orice produs prezent pe raft, prin simpla scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ.

Dedeman Lugoj este al doilea magazin inaugurat de companie anul acesta, după ce magazinul din Slobozia şi-a deschis porţile în luna martie.

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

27 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0189
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5279
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5210
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.4625

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
conferintemedicale.ro
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro