Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

DIN A DOUA ÎNCERCAREAcţionarii Compa au aprobat intrarea societăţii în sectorul hotelier

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Acţionarii Compa au aprobat intrarea societăţii în sectorul hotelier

Acţionarii producătorului de piese auto Compa Sibiu (CMP) au aprobat, în adunarea de ieri, participarea companiei la constituirea societăţii Compa Hospitality SRL, se arată într-un raport al emitentului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

A fost a doua oară când acţionarii s-au întâlnit pentru a vota intrarea companiei în sectorul hotelier după ce, cu o zi în urmă, nu a fost întrunit cvorumul necesar desfăşurării adunării.

Capitalul social al Compa Hospitality, ce va avea sediul în Sibiu, urmează să fie de 50.000 lei, împărţit în 5.000 părţi sociale, a câte zece lei fiecare, din care producătorul de piese auto va avea un aport de 49.990 lei, echivalentul a 99,98% din societatea nou înfiinţată, în timp ce Dan Nicolae Băiaşu va deţine 0,02%.

După primele nouă luni ale anului trecut, producătorului de piese auto a raportat venituri totale de 598,48 milioane de lei, cu 3,54% peste cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce cheltuielile totale au fost de 566,08 milioane de lei, în creştere cu 4,87%, pentru acelaşi interval de raportare.

Rezultatul din exploatare s-a ridicat la 32,4 milioane de lei, în scădere cu 15,25% comparativ cu cel din perioada ianuarie - septembrie 2018, în vreme ce profitul net a coborât cu 11,95%, la 29,04 milioane de lei.

La preţul de închidere al titlurilor CMP de ieri, de 0,85 lei, valoarea de piaţă a companiei la BVB este de aproape 186 milioane de lei.

La jumătatea anului 2019, Ioan Deac, preşedinte şi director general al companiei, avea 19% din Compa, în timp ce Ioan Miclea, director economic, deţinea 18,75% din producătorul de piese auto cu sediul în Sibiu, în acţionariatul căruia se găseşte şi Fondul Suveran al Norvegiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. AI CREDEAM , MAI DESTEPTI , PE NORVEGIENII ASTIA !!! EI NU CITESC IN BILANTURI , INAINTE SA-SI BAGE BANII , INTR-O FIRMA CARE , DE 11 ANI INCOACE , NU FACE ALTCEVA , DACAT SA BATA PASUL PE LOC ??? CARE A LUCRAT , NUMAI PENTRU ACTIONARUL EI PRINCIPAL , TOVARASUL COMISAR , DEAC ??? CARE NU A DAT ACTIONARILOR , NICI UN BANUT CA DIVIDEND , S-AU MACAR 1 ACTIUNE GRATUITA ??? ACUMA , COLAC PESTE PUPAZA , COMUNISTULUI I S-A NAZARIT , CA VREA HOTELURI !!! DA CA VREA IN INDUSTRIA HOTELIERA !!! S-A GANDIT MULT ??? CINE I-O FI BAGAT ASTA IN CAP , CA SINGUR , NU CRED SA JUDECE , LA O SCARA ATAT DE MARE !!! SI , CU CE BANI ??? CU BANI DETURNATI , PROBABIL , DIN CASTIGURILE MICUTE ALE COMPA , S-AU CU BANII LUI PERSONALI ??? ASTA , NU SE MAI SPECIFICA !!! S-AU FRAIERIT , TARE DE TOT , NORVEGIENII ASTIA !!! LA FEL , SI TOTI , CARE I-AM CUMPARAT ACTIUNILE , SI AM AVUT INCREDERE , IN MUNCA LUI !!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS