Abonament gratuit

DONALD TRUMP, DUPĂ LANSAREA EFECTUATĂ DE SPACEX:"În curând vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodată în istorie"

I.Ghe.
Internaţional /

Donald Trump şi Elon Musk-proprietarul SpaceX

Donald Trump şi Elon Musk-proprietarul SpaceX

Statele Unite şi-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mândrie Donald Trump după succesul lansării primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Preşedintele american l-a felicitat şi pe Elon Musk, care era în primul rând al audienţei. Iar Donald Trump a vorbit şi despre ţinta ambiţioasă a programului spaţial american - Marte. Nu în ultimul rând, a anunţat că în curând, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodată în istorie.

"Încă o dată, cu mândrie, am lansat astronauţi americani la bordul unei rachete americane chiar de aici, de pe tărâm american. În timp ce inaugurăm o nouă eră a călătoriilor spaţiale cu echipaj uman, ni se reaminteşte că America depăşeşte mereu mari provocări. Naţiunea noastră este binecuvântată, sunt rezerve nelimitate de talent, tenacitate şi hotărâre. SpaceX a devenit prima companie privată care trimite oameni pe orbita terestră.

Am reuşit să creăm ceva ce toată lumea invidiază, iar în curând vom ajunge pe Marte şi în curând vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodată în istorie! Am văzut deja proiectele şi nu îmi vine să cred. Statele Unite şi-au reluat locul prestigios de lider al lumii. Cum s-a spus des, nu poţi să fii numărul unu pe Pământ, dacă eşti numărul doi în spaţiu.

Dumnezeu să ne binecuvânteze astronauţii curajoşi, care se avântă acum pe cer. Dumnezeu să binecuvânteze bărbaţii şi femeile de la NASA. Dumnezeu să binecuvânteze America!", a spus preşedintele american Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 14 )

 1. Ce altceva putea sa spuna un tampit precum Trump? Peste 80% din populatia globului traieste in foame si lipsuri si Trump viseaza la arme nucleare pe orbita. Oligarhii lumii o ard in satanism si orgii in timp ce populatia globului moare de FOAME !!!

  Asta arata clar decaderea grava a capitalismului imperialist condus de acesti bolnavi la cap...  

  1. Bai, băiatule, ești un mare prost și în mărinimia ta nu te-ai putut abține să nu ne arăți ce e cu tine pe pământul ăsta! Aia de care vorbești tu scriu istorie, tu scrii doar prostii. Exact distanța de la pământ la Marte!

   Daca ar fi ceva de capul lui, nu s-ar mai da in stamba pe Twitter in timp ce lumea se bate cu politia in strada. Ce a ajuns America, bai nene... un adevarat "bar de negri"... o colonie nesigura in care cetatenii americani nu mai stiu incotro sa se indrepte sa scape de Fiara masonica tehnologizata.

   Du-te și trăiește în Rusia sau in China, acolo nu se bate nimeni nici cu poliția, nici nu își mai bate capul cu altceva, exista un tatuc care are grija de toți!

   Iar ai inceput cu masonii si fiara din capul tau?Unele lucruri pe care le spui sunt adevarate insa nu-ti poti termina comentariul fara sa dai cu stangu-n dreptu'!

   Mai degraba in Coreea de Nord.

  proslavirea armelor aduce distrugerea in familia lor, in casa lor, in tara lor

  curand , in saptamani si luni, nu ani.

  trump e ultimul presedinte al sua asa cum o stim acum. 

  1. Nu inteleg de ce trebuie sa ajungem pe Marte sau altundeva la mama dracului in loc sa ne organizam ,aici pe pamant ,o viata rationala si confortabila pentru toti ,cu exceptia , poate ,a controlului demografic . Daca se urmareste un echilibru intre resurse si demografie nu e nevoie de umblat teleleu prin cosmos asta e , probabil , extrapolarea vechiului principiu militar ca cine stapaneste inaltimile are avantaj strategic si tactic , Cucerirea spatiului -o forma de beligeranta camuflata "stiintific " !

   Războaiele nu se luptă împotriva răului.

   In orice război, ambele părți pretind că luptă pentru bine împotriva răului. În timp ce o parte ar putea spune adevărul, ambele părți într-un război nu pot fi pe partea de bunătate curată împotriva răului absolut.Soldații nu fac așa ceva oamenilor. Ei o fac fiarelor rele.  

   De fapt, dușmanii în război nu sunt doar mai puțin decât umani. Sunt demonici.Sunt astfel de fibre doar o parte necesară a procesului de agitare a emoțiilor slabe ale sufletelor pentru lucrarea cu adevărat necesară și nobilă a războiului? Fără bigotismul religios, rasismul și jingoismul patriotic, războaiele ar fi mai greu de vândut.Religia a fost mult timp o justificare pentru războaie, care au fost luptate pentru zei înainte de a fi luptate pentru faraoni, regi și împărați. Cruciadele și războaiele coloniale și multe alte războaie au avut justificări religioase.Dar religia nu este singura diferență de grup care poate fi folosită pentru a promova războaiele. Orice diferență de cultură sau de limbă va face, iar puterea rasismului pentru a facilita cel mai rău fel de comportament uman este bine stabilită.  

   Dacă războiul a evoluat ca o modalitate pentru bărbații care au ucis fiarele uriașe de a ucide pe alți bărbați, pe măsură ce aceste animale au dispărut, așa cum teoreticizează Ehrenreich, parteneriatul său cu rasismul și toate celelalte distincții între grupuri de oameni este unul lung. Dar naționalismul este cea mai recentă, puternică și misterioasă sursă de devoțiune mistică aliniată cu războiul și cea care în sine a crescut din război. În timp ce cavalerii vechi ar muri pentru propria lor glorie, bărbații și femeile moderne vor muri pentru o bucată de pânză de culoare colorată,Războiul este la fel de bun pentru patriotism, căci patriotismul este pentru război. Când a început primul război mondial, mulți socialiști din Europa s-au adunat la diferitele lor steaguri naționale și și-au abandonat lupta pentru clasa muncitoare internațională. Dar războaiele nu se luptă cu steaguri sau idei, națiuni sau dictatori demonizați. Se luptă împotriva oamenilor, dintre care 98 dintre aceștia sunt rezistenți la ucidere, dintre care majoritatea au avut puțin sau nimic de-a face cu aducerea războiului. O modalitate de a dezumaniza acei oameni este să le înlocuiască pe toți cu o imagine a unui singur individ monstruos.  

   În această epocă a presupuselor lupte împotriva conducătorilor și în numele popoarelor oprimate, Războiul din Vietnam oferă un caz interesant în care politica Statelor Unite a fost aceea de a evita răsturnarea guvernului inamic, dar de a lucra din greu pentru a-și ucide poporul. Nu contează cât de rău este un dictator sau un popor, ei nu pot fi mai răi decît războiul.  

   În mod normal, armele pe care le posedă o națiune pot fi imorale, nedorite sau ilegale, dar nu pot fi motive pentru un război. Războiul agresiv este, în sine, cel mai imoral, nedorit și ilegal act posibil. 

   Cei mai mulți susținători ai războiului admit că războiul este iadul. Dar majoritatea oamenilor le place să creadă că totul este în mod fundamental corect cu lumea, că totul este pentru cele mai bune, că toate acțiunile au un scop divin.  

  Cine scoate sabia de sabie va pierii. Sa speram ca nu de lasere ca in "razboiul stelelor" vorbeste presedintele.

  In "razboiul stelelor" declansat in 83, 100 de miliarde de dolari au fost cheltuiti pe o jucarie pe care rusii nici nu au luat-o in seama. Laserul este lumina si lumina se refracta reflecta, disperseaza si... Iar americanii au aflat ca este asa, tarziu. Prea tarziu. Ca vrabiuta zburase si cele 100 de miliarde.  

  1. COLLAPS DE MEDIU

   Testarea armelor nucleare de către Statele Unite și Uniunea Sovietică a implicat cel puțin testele atmosferice 423 între testele 1945 și 1957 și 1,400 subterane dintre 1957 și 1989. Daunele cauzate de această radiație nu sunt încă pe deplin cunoscute, dar se răspândesc în continuare, precum și cunoștințele noastre despre trecut.  

   Departamentul american de război este cel mai grav poluator din lume, râgâind, dărâmându-și mai multe pesticide, defolianți, solvenți, petrol, plumb, mercur și uraniu sărăcit decât cele cinci mari corporații chimice americane combinate. Cu toate acestea, suntem mândri de a împinge grămezi de bani mari prin guvern și în complexul militar industrial.  

   Cum se face că ecologiștii nu au acordat prioritate încheierii războaielor? Cred ei că războiul există, sau le este frică să il confrunte? În fiecare an, Agenția pentru Protecția Mediului SUA cheltuiește milioane de dolari, încercând să-și dea seama cum putem produce energie fără petrol, în timp ce militarii cheltuie sute de miliarde de petrol arzând în războaie pentru a controla aprovizionarea cu petrol. Milionul de dolari pentru a păstra fiecare soldat într-o ocupație străină timp de un an ar putea crea locuri de muncă 622 de energie verde la $ 20 fiecare. Este o alegere dificilă? 

   Companiile de armament, ale căror unic posibil client în această țară este un guvern care nu ne ascultă niciodată pe noi oamenii, facem publicitate pe scară largă ca și societățile de asigurări de bere sau de automobile. Prin această infiltrare a fiecărui colț al lumii, războiul se face să pară normal, sănătos, sigur și durabil. Ne imaginăm că războiul ne protejează, că poate continua pe termen nelimitat, fără a face planeta un loc neospitalier de trăit și că este un furnizor generos de locuri de muncă și beneficii economice. Războiul ne costă în orice fel și în schimb nu oferă nimic benefic. Nu poate continua pentru totdeauna fără catastrofă nucleară, colaps de mediu sau implozie economică.Atâta timp cât există arme nucleare, o catastrofă nucleară este probabil să se întâmple mai devreme sau mai târziu, și cu cât armele au proliferat, cu atât mai devreme va veni catastrofa.

  Unitatea este solutia, nu lupta impotriva RAULUI.Tot ce gandim si tot ce facem trebuie sa fie indreptat numai spre Bine. Iubeste-i pe toti, nu-i jigni pe cei suferinzi nici cu fapta, nici cu cuvantul, nici cu gandul. Tine minte ca forta ta se obtine prin activitate spirituala launtrica, printr-o viata fara de prihana. Din pacate cei care conduc lumea traiesc in epoca de piatra. Nu stiu ce e informatia si nici savantii nu stiu, sunt la acelasi nivel, studiaza doar ce e material, desi asta inseamna maximum 1 la suta din sistemul uman si al galaxiei. S-a demonstrat experimental ca omul si universul sunt alcatuite in proportie de 99,9 la suta din materie subtila si doar in proportie de 0,1 la suta din materie grosiera ( receptata prin intermediul celor 5 organe de simt). Unde exista unitate, acolo lipseste lupta- este o axioma.

  Nu exista existenta singulara, suntem inteconetacti cu totii pe acaesta planeta. 

  Definitia RAZBOIULUI : Este o lupta condusa de cei care se cunosc dar nu se macelaresc si este dusa de cei care nu se cunosc dar se macelaresc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie