Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Enel X lansează un ecosistem pentru casele inteligente

I.M.
Companii /

Enel X lansează un ecosistem pentru casele inteligente

Enel X a anunţat, miercuri, că lansează Homix, un ecosistem pentru casele inteligente cu serviciul Alexa, de la Amazon, integrat, care permite gestionarea încălzirii, securităţii şi iluminatului, informează Agerpres.

Noua soluţie pentru casele inteligente este acum disponibilă în Italia şi, în zilele următoare, în Spania. Homix este o soluţie pentru locuinţele inteligente care permite gestionarea, chiar şi de la distanţă, a încălzirii, securităţii, iluminatului şi a tuturor celorlalte dispozitive ale ecosistemului dintr-o casă inteligentă.

"Homix, ecosistemul pentru case inteligente dezvoltat de Enel X, combină simplitatea şi confortul pentru a face tehnologia dedicată caselor inteligente accesibilă tuturor, inclusiv datorită integrării cu Alexa, serviciul inteligent de voce bazat pe cloud al Amazon", arată sursa citată.

Homix porneşte de la caracteristicile unui termostat inteligent şi se transformă într-un ecosistem complet pentru casă.

"Inima casei inteligente este Homix Home, centrul de comandă care se conectează la toate dispozitivele Homix pentru a face locuinţa mai confortabilă, mai eficientă şi mai sigură. Dispozitivul are, de asemenea, o interfaţă tactilă şi vocală integrată cu Alexa, concepută pentru a asigura o uşurinţă maximă în utilizare".

Prin urmare, Alexa poate fi solicitat să redea muzică prin Amazon Music, să stabilească memento-uri pentru activităţile zilnice sau să crească temperatura în casă.

Andrea Scognamiglio, Head of Home Services în cadrul Enel X a declarat:

"Obiectivul Enel X este de a oferi produse şi servicii care pot îmbunătăţi viaţa utilizatorilor şi pot proteja mediul prin soluţii simple, accesibile tuturor. Pe baza acestui principiu, oferim un sistem complet inteligent pentru locuinţe, care permite clienţilor să îşi maximizeze confortul acasă şi să economisească energie şi bani. "

Homix Home, cu modulul cu termostat inteligent este disponibil online la un preţ de pornire de 149 euro.

Eric King, Director General Alexa Skills şi Voice Service Europe, a adăugat: "Credem că vocea este viitorul. Reprezintă un mod cu totul nou de interacţiune cu tehnologia. Acesta este motivul pentru care am creat serviciul vocal Alexa, care permite producătorilor de dispozitive să creeze produse şi servicii care au Alexa încorporat. Suntem încântaţi de faptul că Enel X lansează Homix, o soluţie inteligentă şi inovatoare pentru casele inteligente încorporat în Alexa".

Enel X este linia globală de afaceri a Enel dedicată dezvoltării de produse inovatoare şi soluţii digitale în sectoarele în care energia prezintă cel mai mare potenţial de transformare: oraşe, locuinţe, industrii şi mobilitate electrică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS