Abonament gratuit

Eugen Scheuşan - încă patru ani în fruntea Electromagnetica

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Eugen Scheuşan

Eugen Scheuşan

Eugen Scheuşan va fi încă patru ani la conducerea Electromagnetica (ELMA), în condiţiile în care Consiliul de Administraţie al companiei i-a prelugit mandatul de director general şi cel de preşedinte până în data 18 octombrie 2023, se arată într-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Eugen Scheuşan, absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, ocupă funcţia de director general al producătorului de echipamente electrice şi de telecomunicaţii încă din anul 1991.

După primele şase luni ale anului curent, Electromagnetica a obţinut un profit net de 8,16 milioane de lei, cu 24,31% sub rezultatul raportat pentru aceeaşi perioadă a anului anterior, în condiţiile în care veniturile au coborât cu 28,24%, până la 108,84 milioane de lei, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Cel mai important acţionar al companiei este Asociaţia Salariaţilor (PAS), cu o deţinere de 29,63%, iar SIF Oltenia (SIF5) are o participaţie de 26,14%.

La ultima cotaţie ELMA din piaţă de la finele săptămânii trecute, de 0,1415 lei, Electromagnetica are o valoare de piaţă de 95,659 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie