Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

EUGEN TOMAC: PSD să demonstreze că are curaj să le elimine pensiile speciale

I.I.
Politică /

Eugen Tomac

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că PSD ar trebui să dea dovadă de curaj şi să elimine pensiile speciale, în loc de "un joc ieftin de imagine" lansat de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, privind impozitarea suplimentară a pensiilor mari.

"Faptul că în continuare Teodorovici încearcă să-i mintă pe români că strâng bir de pe pensiile speciale este o mare minciună. PSD a creat pensii speciale pentru parlamentari, PSD a creat pensii speciale pentru primari, tot ce fac la ora actuală este doar un joc ieftin de imagine. Să le elimine, au această libertate de a elimina şi au acest instrument guvernamental prin care le pot elimina, altfel este doar un joc ieftin de imagine toată această dispută publică că vor impozita şi aşa mai departe. PSD le-a creat, dacă le pasă de cei peste 4,5 milioane de cetăţeni ai României care au o pensie mizerabilă, să demonstreze că au curaj să le elimine, altfel rămâne doar o retorică ieftină şi pentru noi este important ca acest subiect să nu fie dus în zona politicii ieftine", a spus Eugen Tomac, vineri, în deschiderea şedinţei Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. un Roman sunt perfect de acordcu presedintele P.M.P., dar asta nu se va intimpla atita timp cit acest partid este la putere

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS