Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

EUROPA LIBERA:Nepoata lui Marcel Ciolacu, angajată fără concurs la ICR

A.D.
Politică /

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Andreea Ciolacu, nepoata preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost angajată fără concurs drept consilier personal al preşedintelui interimar al Institutul Cultural Român, scrie Europa Liberă.

Ea a fost angajată în aprilie 2020, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma deţinută chiar de Marcel Ciolacu în Buzău, dar fusese şi consilier al unui secretar de stat.

ICR a găsit soluţia pentru a ocoli concursurile de angajare şi detaşările, astfel că angajarea de consilieri personali a ajuns un fenomen în instituţie, potrivit Europa Liberă. După ce persoana ocupă un post la cabinetul demnitarului fără concurs, urmează numirea temporară a acesteia pe poziţia vizată, eludându-se astfel procedura de concurs.

Culmea e că, cu doar câteva zile în urmă, Marcel Ciolacu critica guvernul liberal pentru angajările pe pile: "Nu au nicio limită! Şi-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii şi cioclii la vârful statului."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. La gradul lui de nesimtire!Oricum,are o mutra de alcoolic ...neanonim!Astia din PSD nu mai gasesc pe cineva de doamne ajuta.Inlocuiesc pe dracu' cu lacu'.

    din pacate aceste lepre decid soarta noastra si a viitoarelor generatii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie