Eveniment automobilistic dedicat femeilor

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Auto / 25 mai 2022

Eveniment automobilistic dedicat femeilor

Femeile au ocazia să demonteze, din nou, poveştile răutăcioase legate de abilitatea lor de a conduce automobile. Primul eveniment automobilistic din acest an dedicat doamnelor şi domnişoarelor, desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, aduce la start 48 de maşini. Ca şi la ediţiile precedente, la start se vor alinia concurente din toată ţara, 16 judeţe fiind reprezentate pe lista de înscrieri. La sârşitul acestei săptămâni se va desfăşura la Timişoara prima etapă a Campionatului Naţional Women Rally - Bosch car Service. Organizatorii şi susţinătorii Campionatului doresc să continue implementarea noţiunilor de conducere defensivă şi proactivă la nivelul conducătoarelor auto şi să le pună la dispoziţie un cadru organizat şi sigur în care acestea să îşi poată testa şi îmbunătăţi abilităţile la volan, contribuind astfel la scăderea numărului de accidente rutiere.

Evenimentul păstrează formatul deja consacrat, începând vineri, 27 mai, cu un briefing premergător concursului, unde organizatorii şi participantele vor discuta toate detaliile ce ţin de regulament şi program, pentru ca totul să se desfăşoare perfect. Concursul se va desfăşura efectiv sâmbătă, 28 mai. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât şi ace de păr sau şicane unde îşi vor demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manşe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din cele 5 clase, constituite conform regulamentului, în funcţie de capacitatea motorului şi de gradul de modificare a maşinii. Clasele 1, 2 şi 3 sunt dedicate maşinilor de stradă fără modificări, cu motor termic. Women Rally este astfel locul unde se pot face primii paşi în motorsport cu costuri minime. Clasa 4 este dedicată maşinilor electrice şi aliniază la start şase concurente la prima etapă din acest sezon.

Clasa 5 este dedicată maşinilor modificate sau posesoarelor de licenţă FRAS cu un grad mai mare decât cel al licenţelor pentru Women Rally.

Campionatul Naţional Women Rally - Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9481
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5740
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6203
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.1510

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro