Festivalurile florale ale Coreei de Sud atrag turiştii români pasionaţi de astfel de călătorii

Comunicate de presă / 8 martie

Festivalurile florale ale Coreei de Sud atrag turiştii români pasionaţi de astfel de călătorii

Primăvara, Coreea de Sud se transformă într-o festivitate de culori şi tradiţii ce invită turistii români să descopere fascinaţia unică a acestei destinaţii. Organizaţia de Turism din Coreea deschide porţile către o aventură de neuitat, în care festivalurile florale impresionante şi patrimoniul cultural de excepţie aşteaptă să fie explorate.

Punctele de atracţie ale primăverii Coreene: Florile de Cireş şi Rapiţa

Organizaţia de Turism a Coreei invită turiştii români să experimenteze splendoarea florală a cireşilor şi rapiţei.

În inima Seulului, cartierul Yeouido, transformă oraşul într-un tablou viu de cireşi înfloriţi, promiţând momente unice. De la sfârşitul lunii martie, Festivalul de Flori de Primăvară Yeouido, cel mai popular festival de cireşi înfloriţi din Seul, are loc în această zonă, alături de Lacul Seokchon de lângă Turnul Lotte World, cea mai înaltă clădire din Coreea.

Pentru cei care caută o experienţă liniştită şi pitorească, in oraşul istoric Gyeongju, vizitatorii se pot scufunda în frumuseţea primăverii printre străzile mărginite de cireşi înfloriţi. Maratonul de Cireşi înfloriţi din Gyeongju, un festival global care atrage peste 19.000 de persoane, din Coreea şi din străinătate, inclusiv sute de turişti din Japonia, oferă o modalitate unică de a experimenta frumuseţea primăverii.

Pasionaţii de natură se mai pot îndrepta spre Parcul Ecologic Daejeo din Busan, scena celebrului Festival al Florilor de Rapita de pe Nakdong, care are loc în aprilie. În decorul paşnic al Râului Nakdong, parcul se îmbracă într-un veşmânt de flori de rapita, creând peisaje spectaculoase. Aventura continuă pe Insula Jeju, unde câmpurile de rapiţă îşi etalează splendoarea aurie de la începutul lunii martie până în aprilie, oferind un spectacol natural inedit.

Organizaţia de Turism din Coreea evidenţiază o colecţie impresionantă de bijuterii culturale şi istorice. De la fortăreţe străvechi la mănăstiri temple, Siturile Patrimoniului Mondial UNESCO din Coreea oferă o călătorie in timp, invitând turiştii să descopere moştenirea naţiunii.

În Provincia Gyeonggi, aproape de Seul, Fortăreaţa Suwon Hwaseong înconjoară oraşul Suwon, dezvăluind o combinaţie armonioasă de elemente militare, ştiinţifice şi artistice. Fortăreaţa găzduieşte diverse spectacole zilnice, precum şi Festivalul Cultural Suwon Hwaseong în fiecare toamnă.

La o oră de Busan, Gyeongju, denumit "muzeul fără ziduri", se mândreşte cu zone istorice care cuprind esenţa Coreei antice. Zonele Istorice din Gyeongjuinclud oraşul antic Gyeongju, Satul Yangdong şi Templul Bulguksa şi au un total de 52 de bunuri culturale desemnate ca Patrimonii Culturale Mondiale. Aceste situri prezintă colectiv realizările culturale şi arhitecturale ale Dinastiei Silla. Exploraţi Fortăreaţa Banwolseong, descoperiţi frumuseţea serenă a Lacului Wolji şi admiraţi sculpturile în piatră ale Groto-ului Seokguram.

Hyuncho Cho, directorul filialei din Istanbul a Organizaţiei de Turism din Coreea, şi-a exprimat entuziasmul pentru sezonul primăverii ce urmează, declarând: "Primăvara în Coreea este o perioadă de reînnoire şi sărbătoare, evidenţiată minunate expoziţii florale ce împodobesc fiecare colţ al ţării. În plus, Coreea oferă o gamă largă de experienţe culturale, de la atracţiile turistice moderne ale Culturii K până la istoria bogată a Siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO."

În 2014 au fost 13.812 de turişti români în Coreea, în creştere cu 12,7% faţă de 2013, iar în 2016, 17.536, în creştere cu 32,6% faţă de 2015. În 2023 au fost 11.785 de turişti, o creştere de 100,7% faţă de 2022.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb