FLORIN CÎŢU: Start-up Nation, nefinanţat de guvernarea Dăncilă

J.P.
Politică / 12 septembrie 2020

Start-up Nation, nefinanţat de guvernarea Dăncilă

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, acuză PSD-ul că nu a vrut să plătească facturile restante la Start-up Nation. Acesta a afirmat într-o postare pe Facebook că în anul 2019 restanţele la plata facturilor era de 1.4 miliarde de lei şi "cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program".

"Ticăloşie marca PSD!

La începutul anului 2019 restanţele la plata facturilor pentru Start-up Nation erau de 1.4 miliarde lei.

Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program.

Bani alocaţi doar pe hârtie. Ticăloşie marca PSD. Exact ca în cazul pensiilor socialiştii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante la Start-up Nation.

Înainte de prima rectificare au luat 100 de milioane de lei de la Start-up Nation şi i-au trimis baronilor PSD. Iar la rectficarea bugetară au tăiat de la acest program 232,6 milioane lei pe care i-au tranferat tot baronilor PSD.

În noiembrie 2019 când am preluat guvernarea nu se plătise niciun leu (ZERO LEI) pentru Start-up Nation iar în buget mai erau DOAR 50 de milioane de lei.

La rectificarea bugetară de la sfârşitul lui 2019 am alocat 300 milioane lei care au fost plătiţi imediat iar în 2020 deja s-au plătit 310 milioane lei.

Ştiţi bine că nu am susţinut această formă a Start-up Nation dar nu este vina celor care au crezut în promisiunea guvernanţilor socialişti care reprezentau statul în acel moment. Ei nu trebuie să sufere pentru că PSD istii sunt tepari. De aceea plătim TOATE facturile restante ale acestui program.

Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD îşi condamnase propriul program.

Pentru mine lucrurile sunt clare. PSD reprezintă cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra României în ultimii 30 de ani. Trebuie să dispară.", afirmă Cîţu într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro