Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Florin Roman anunţă că PNL va ataca la Curtea Constituţională modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor

C.B.
Politică /

Florin Roman

Florin Roman

PNL va ataca la Curtea Constituţională modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor şi proiectele promovate de PSD privind amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, a anunţat, vineri, liderul deputaţilor liberali, Florin Roman.

"Într-un exerciţiu de populism deşănţat, PSD a promovat două proiecte de lege referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă. Braţ la braţ cu Marcel Ciolacu au votat şi cei care vorbesc în spaţiul public de valori democratice, dovadă că populismul şi iresponsabilitatea nu au culoare politică. (...) Urmare a mascaradei din Parlament, pusă în scenă de domnii Ciolacu, Ponta şi oastea de strânsură, am luat decizia de a ataca la CCR nu doar modificarea regulamentului, care restrânge drepturile constituţionale ale deputatului, dar şi legile noii alianţe politice PSD-Pro România, plus sateliţii populişti. Asigurăm cetăţenii României şi mediul financiar că aceste legi toxice nu vor intra în vigoare, fiind supuse controlului de constituţionalitate", a transmis Roman, printr-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, peste 95% dintre măsuri au fost luate deja de Executiv, iar "majoritatea toxică a PSD şi sateliţii lor intră pe logica dublei reglementări, pentru a bloca Guvernul să lucreze în plină epidemie de coronavirus".

"Se încalcă flagrant Legea responsabilităţii fiscal-bugetare, ce obligă iniţiatorii să precizeze impactul bugetar şi sursa de finanţare. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale aliaţilor de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, cu efecte devastatoare pentru economia naţională şi cetăţenii români. Populismul şi iresponsabilitatea acestor politicieni declanşează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie şi va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale celor care spun ca militează pentru un stat de drept doar la televizor sunt similare celor dictatoriale din Ungaria, singura ţară din UE care a profitat de starea de urgentă pentru a îngropa democraţia unui stat european", a adăugat deputatul PNL.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. " întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu"....bai rahat cu ochi, dulapul din deal taman ne-a intors in 21 decembrie 1989 cu cei 500 euro pentru personalul medical sa taca din gura si sa nu paraseasca sistemul .....mars la cotet!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Parlamentar să depună arma??? Nici cu DINAMITĂ nu-l dezlipești de scaun....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS