Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Franţa îi cere din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah

S.B.
Internaţional /

Franţa îi cere din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah

Ministrul de Externe francez, Jean-Yves Le Drian, a cerut din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah, care a fost arestat şi condamnat la 6 ani de închisoare de către autorităţile iraniene, din motive de securitate naţională, informează Reuters.

Jean-Yves Le Drian a declarat: "Azi, încă o data solicit din partea Franţei eliberarea imediată a doamnei Adelkhah. Această situaţie nu poate decât să afecteze negativ relaţiile bilateral dintre Franţa şi Iran şi va scădea încrederea dintre cele două ţări".

Fariba Adelkhah, cercetătoare franco-iraniană, la 6 ani de închisoare sub acuzaţii de subminare a securităţii naţionale. Curtea Revoluţionară din Teheran a condamnat-o la cinci ani de închisoare pentru adunări şi conspiraţie împotriva securităţii naţionale a Iranului. Ea a mai primit un an de închisoare pentru propagandă împotriva republicii islamice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie