Gabriela Firea: "Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate"

S.B.
Politică / 9 iunie

Gabriela Firea: "Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate"

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a votat cu gândul la oamenii care vor să aibă parcurile curate şi care vor să vadă că pe şantiere se lucrează şu că sunt rezultate în ceea ce priveşte fluenţa în trafic şi problema termoficării, informează news.ro.

Ea a fost însoţită la secţia de votare de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi de candidaţii social-democraţi la primăriile de sector.

"Am votat cu gândul la toţi tinerii din Bucureşti, de asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii şi la adulţi, la persoane sănătoase dar care vor să facă prevenţie, dar şi la persoane cu dizabilităţi. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în Capitală, care vor să vadă că pe şantiere se lucrează şi că sunt rezultate în ceea ce priveşte fluenţa în trafic, problema termoficării şi, de asemenea, siguranţa în şcoli şi lupta reală împotriva drogurilor. Am votat pentru ca în administraţie să lucreze oameni de dimineaţă până seara, găsind soluţii, având o echipă, având o susţinere, comunicând şi fiind transparenţi, pentru oamenii din administraţie care nu se plâng care nu dau vina pe ceilalţi, care nu se incuie în birou şi care nu vin după câţiva anisă spună că nu au fost bine informaţi atunci când au promis. Am votat cu foarte mult optimism pentru că Bucureştiul este un oraş atât de frumos de care te poţi îndrăgosti,dar, din păcate, în ultima perioadă a fost abandonat. Am votat cu gândul la toţi bucureştenii care vor ca acest oraş să redevină oraşul pe care îl iubesc şi în care vor să trăiască, să iubească, să îşi crească copiii, nepoţii, să înveţe, să prospere, să se dezvolte", a declarat Gabriela Firea.

Ea a adăugat că este un semnal foarte bun că oamenii vin la vot.

"M-am bucurat că văd şi tineri, şi seniori, şi adulţi venind la vot. Este un semnal foarte bun. Este important să ne implicăm, să avem simţ civic, să trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru România, pentru atragerea de fonduri europene şi oameni care să lucreze în administraţia publică locală cu sârg şi găsind soluţii, rezolvând proiecte, nicidecum pasând tot timpul responsabilitatea şi găsind vinovaţi şi să se lupte imaginar cu tot felul de balauri", a mai transmis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a fost însoţită la secţia de votare de toţi candidaţii PSD la primăriile de sector şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Parcuri curate sau curatite gata pt blocuri noi??

    mama coruptiei pesediste..dupa plantarea de flori urmeaza tunurile imobiliare din parcuri.

    Nu ai nici o treaba cu Bucurestii.

    Du-te la azil femeie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb