Gebruder Weiss România construieşte cel de-al doilea terminal logistic lângă Bucureşti

S.B.
Companii #Construcţii / 8 iunie

Gebruder Weiss România construieşte cel de-al doilea terminal logistic lângă Bucureşti

Gebruder Weiss România a dat startul construcţiei unui nou terminal logistic amplasat în Sud Estul Capitalei, în Popeşti Leordeni.

Compania a achiziţionat în acest sens un teren cu o suprafaţă totală de 70.000 mp şi va derula o investiţie de 20 de milioane de euro.

"Dezvoltarea constantă a ultimilor ani şi nevoia de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri au contribuit la decizia de a realiza noua investiţie. Am ales zona Popeşti Leordeni, în Sud-Estul Bucureştiului, deoarece vom fi în vecinătatea autostrăzii A2 şi viitorului inel de centură al Bucureştiului A0, beneficiind astfel de infrastructura locală. În plus, prin inaugurarea noului hub, ne vom creşte capacitatea de depozitare, ceea ce se va traduce, în cele din urmă, în diversificarea portofoliului şi a numărului de clienţi", a declarat Viorel Leca, Director General al Gebruder Weiss România.

Potrivit afirmaţiilor sale, odată cu inaugurarea noului hub, compania va da dovadă de o şi mai mare eficienţă în acoperirea livrărilor. În plus, accesul la autostrada către Constanţa va oferi companiei şi avantajul de a eficientiza legătura cu terminalul de la malul mării.

"Aglomeraţia tot mai mare a traficului zilnic din Bucureşti a făcut necesar un al doilea hub în estul oraşului. Noua soluţie cu două terminale logistice în Bucureşti face distribuţia în interiorul dar şi în jurul Capitalei mai eficientă. Construim noul terminal de cross-docking la standarde Gebruder Weiss pentru a permite creşterea în continuare a afacerii în zona distribuţiei locale şi pentru a extinde portofoliul de clienţi. De asemenea, pentru dezvoltarea în continuare a serviciilor de livrare la domiciliu, oferim o zonă de cross-docking adecvată", a declarat, la rândul său, Thomas Moser, Director and Regional Manager Black Sea/CIS Gebruder Weiss.

Noul hub va avea 17.000 mp

Conform declaraţiilor lui Viorel Leca, construcţia noului terminal a fost deja începută, urmând ca acesta să fie dat în folosinţă la finalului anului în curs. Noul terminal va avea o suprafaţă totală de cca. 17.000 mp, din care 13.500 mp spaţiu de depozitare, 3.400 mp destinat activităţilor de cross-docking.

"Suprafaţa terenului este una generoasă, iar acest lucru ne permite ca, pe termen mediu şi lung, în funcţie de oportunităţile din piaţă şi de nevoile clienţilor noştri, să extindem zona de depozitare şi cross-docking", a mai spus Viorel Leca.

Noul terminal va pune la dispoziţia clienţilor toată gama de servicii - FTL (Full Truck Load), LTL (Less Than Truckload), transport în regim de grupaj, depozitare şi logistică, vamă şi livrare la domiciliu prin Home Delivery. De asemenea, acesta va fi un depozit clasa A, în conformitate cu cerinţele ADR - acord referitor la transportul rutier internaţional al mărfurilor periculoase. Clădirea va fi una eficientă prin utilizarea panourilor fotovoltaice, climatizarea clădirii cu ajutorul pompelor de căldură şi a staţiilor de încărcare pentru maşini şi camioane electrice. Noua facilitate va găzdui 90 de angajaţi, dintre care 60 angrenaţi în zona de depozitare şi 30 în zona de birouri.

"Noul nostru terminal din Popeşti Leordeni este al doilea hub arondat zonei Bucureşti. Acesta, alături de cele din Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Bacău, Braşov, Constanţa şi Craiova, cumulează o suprafaţă totală de depozitare şi cross-docking de peste 85.000 mp", a completat Viorel Leca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb