Abonament gratuit

Guvernul Greciei va plăti cazarea pentru turiştii străini depistaţi pozitiv cu coronavirus în timpul vacanţelor

G.U.
Internaţional /

Guvernul Greciei va plăti cazarea pentru turiştii străini depistaţi pozitiv cu coronavirus în timpul vacanţelor

Guvernul Greciei va plăti cazarea în locul turiştilor străini dacă aceştia se vor infecta cu coronavirus în timpul vacanţei petrecute în această ţară, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al executivului elen, Stelios Petsas, citat de publicaţia Kathimerini, conform G4Media.ro.

"Am făcut-o în trecut şi vom continua să facem acest lucru. Ne aşteptăm la cazuri tot mai puţine - sau nici unul - pentru că ciclurile epidemiologice în statele europene din care aşteptăm turişti sunt în scădere", a spus oficialul grec.

Şi autorităţile din Cipru au anunţat o măsură similară.

Pe de altă parte, autorităţile sanitare din Grecia controlează în aceste zile la sânge modul în care staţiunile de pe litoral sunt pregătite pentru a gestiona eventualele cazuri de infectare cu coronavirus în timpul sezonului estival care începe pe 15 iunie, când ţara îşi va deschide aeroporturile pentru turişti din 33 de state, printre care şi România. Sunt verificate în această perioadă facilităţile medicale, aprovizionarea cu echipamente şi medicamente, precum şi implementarea protocoalelor de tratare a eventualelor cazuri, potrivit Kathimerini.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie