Hagag Development Europe a prezidat ceremonia de deschidere a zilei de tranzacţionare în cadrul bursei din Tel Aviv

G.U.
Companii / 25 octombrie

Hagag Development Europe a prezidat ceremonia de deschidere a zilei de tranzacţionare în cadrul bursei din Tel Aviv

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe s-a listat cu succes la Bursa din Tel Aviv, după derularea unei oferte publice iniţiale de vânzare pentru un procent de 25% din acţiunile companiei prin care a atras fonduri de aproximativ 28 de milioane de euro, informează compania într-un comunicat de presă. Capitalizarea anticipată a companiei a depăşit 112 milioane de euro.

În perioada activă, 22 - 24 august 2021, oferta a fost suprasubscrisă de investitorii instituţionali şi de retail, aceştia dovedind un interest considerabil pentru organizaţie şi pentru proiectele din România, încă din prima zi de tranzacţionare. La încheierea ofertei, preţul final per acţiune a fost stabilit la 1,099 ILS (1,45 RON).

Potrivit sursei citate, oficialii Hagag Development Europe împreună cu echipa din Tel Aviv au deschis ieri, 24 octombrie 2021, ziua de tranzacţionare în cadrul Bursei prin participarea la emblematica ceremonie de deschidere a pieţei (Opening Bell Ceremony), în calitate de invitaţi de onoare, devenind parte, oficial, din familia TASE.

"Am deschis piaţa din România către investitorii din Israel prin lansarea primului IPO pentru emiterea de obligaţiuni corporative în anul 2018, însă aderarea la TASE în postura de companie publică ne oferă o expunere considerabilă faţă investitorii internaţionali prin intermediul ofertei globale. Avem planuri ambiţioase pentru Bucureşti şi ne dorim să ne consolidăm prezenţa pe plan local atât din punct de vedere al portofoliului, cât şi din cel al segmentelor de piaţă reprezentate, iar capitalul tranzacţionat până acum şi accesul propriu-zis la piaţa de capital internaţională ne vor susţine în ceea ce priveşte creşterea volumului şi dimensiunea proiectelor viitoare.", spune Yitzhak Hagag, Cofondator şi acţionar Hagag Development Europe.

Compania a început tranzacţionarea în data de 25 august, sub simbolul bursier HGGE. În doar o două luni de la listare preţul acţiunilor a crescut cu peste 43%, depăşind în prezent 1,470 ILS (1,95 RON).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Dtlawyers
BTPay
Apanova
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

26 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3869
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7398
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8407
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.1246

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro