Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

HANDBALObiectiv pentru tricolore: clasare în primele şase

Ziarul BURSA #Sport /

Obiectiv pentru tricolore: clasare în primele şase

Echipa naţională de handbal a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte pregătirea pentru turneul final al Campionatului Mondial din Japonia.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a anunţat că obiectivul echipei naţionale feminine la CM este clasarea pe locurile 1-6. Dedu a menţionat că s-ar mulţumi şi cu o clasare în primele 7-8 echipe, lucru care ar asigura participarea la turneele de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Pot să garantez că vom face tot ce ţine de noi ca naţionala să se claseze acolo. Noi ne batem să ajungem la turneele de calificare. Obiectivul la Campionatul Mondial este ocuparea unuia dintre locurile 1-6. Dar dacă ajungem la turneele de calificare este foarte OK".

Acesta a comentat şi controversele legate de neconvocarea jucătoarelor Laura Chiper Moisă (CSM Bucureşti) şi Sorina Tîrcă (Corona Braşov) în lotul primei reprezentative: "În mediul handbalistic s-au născut diferite păreri şi controverse legate de selecţia pentru Campionatul Mondial. Eu spun cu toată tăria că selecţia la naţională nu este subiect de dezbatere publică. Sunt decizii luate de oameni îndreptăţiţi să facă acest lucru. Iar federaţia va gira sută la sută lotul care va fi deplasat indiferent de eventuale schimbări cauzate de accidentări sau formă slabă. Aici nu există negociere, pentru că vorbim despre echipa naţională, nu despre un subiect micuţ. E de apreciat că sunt cinci tinere fete care ajung la Campionatul Mondial pentru prima oară, mă refer la Diana Ciucă, Daria Bucur, Bianca Bazaliu, Sonia Seraficeanu şi Lorena Ostase". Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a ţării noastre, suedezul Tomas Ryde, a convocat următoarele 18 jucătoare pentru Campionatul Mondial din Japonia, care va avea loc între 30 noiembrie şi 15 decembrie: Denisa Dedu (CSM Bucureşti), Yuliya Dumanska, Diana Ciucă (ambele de la SCM Râmnicu Vâlcea) - portari, Cristina Florică, Raluca Băcăoanu, Mădălina Zamfirescu (toate de la SCM Râmnicu Vâlcea), Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Daria Bucur (toate de la CSM Corona Braşov), Aneta Udriştioiu (HC Dunărea Brăila), Laura Pristăviţa (CS Gloria Bistriţa), Ana Maria Popa (SCM Gloria Buzău), Gabriela Perianu, Crina Pintea, Cristina Neagu (toate de la CSM Bucureşti), Lorena Ostase (CSM Slatina), Sonia Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare).

Prima reprezentativă face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS