HP Inc. extinde parteneriatul cu Genesis Property în YUNITY Park pentru încă 5 ani

F.D.
Companii #Construcţii / 22 martie

Liviu Tudor, preşedintele Genesis Property

Liviu Tudor, preşedintele Genesis Property

Genesis Property şi HP Inc. România au semnat prelungirea cu încă 5 ani a contractului de închiriere pentru cei 7.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri din YUNITY Park, cel mai inovator campus de birouri de pe plan local. HP Inc. România va ajunge astfel la 24 de ani de prezenţă în YUNITY Park, oferind angajaţilor spaţii de lucru şi facilităţi unice pentru viaţa la birou şi timpul liber, aliniate tendinţelor de astăzi şi din viitor, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"HP Inc. a ales YUNITY Park pentru următorii 5 ani, consolidând astfel parteneriatul nostru de peste 20 de ani şi misiunea comună de a oferi un mediu de lucru în pas cu tendinţele viitorului pe piaţa muncii. Continua noastră dedicare pentru dezvoltarea campusurilor de birouri pune accent pe nevoile oamenilor, atât în sfera profesională, cât şi în cea personală, contribuind astfel la crearea unui echilibru ideal între productivitate, colaborare şi bunăstare. YUNITY Park se diferenţiază prin caracterul său de comunitate inovatoare şi sustenabilă, iar spaţiile şi serviciile noastre sunt recunoscute pentru capacitatea de a atrage, inspira şi menţine talente, reflectând angajamentul nostru constant faţă de excelenţă şi inovaţie", a spus Liviu Tudor, preşedintele Genesis Property.

Pe lângă spaţiile de birouri ultramoderne, cu standarde înalte de sustenabilitate, campusul YUNITY Park se remarcă prin spaţiul public special construit, cu o arhitectură fluidă şi design biofilic, oferind o pădure urbană de 1.000 de metri pătraţi, ce contribuie la absorbţia a peste 5 tone de CO₂ anual, un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 1.500 de persoane, 2.000 de metri de alei pietonale şi promenadă etajată, oglinzi de apă în trepte şi spaţii creative pentru relaxare, întâlniri şi evenimente.

"La HP Inc. România ne dorim să oferim echipelor noastre un mediu de lucru productiv şi echilibrat, adaptat tendinţelor. Suntem încântaţi să continuăm colaborarea noastră solidă cu Genesis Property, împărtăşind o viziune care a redefinit YUNITY Park în ultimul an ca un element revigorant în peisajul spaţiilor de birouri din România", a declarat Mugur Pantaia, Managing Director, HP Inc. România.

În 2024, YUNITY Park se pregăteşte să intre în ultima etapă a dezvoltării sale. Acest progres vine după ce, la sfârşitul anului trecut, Genesis Property a anunţat finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, marcând o investiţie semnificativă de 20 de milioane de euro în spaţii şi facilităţi de excepţie, cât şi în sustenabilitatea campusului. Printre inovaţiile implementate de companie se numără un bazin pentru retenţia apelor pluviale, destinat irigării întregului spaţiu verde al parcului, sisteme de iluminat nocturn inteligente şi eficiente din punct de vedere energetic, bazate pe tehnologia LED, şi o reţea impresionantă de peste 1.000 de panouri fotovoltaice instalate pe acoperişurile clădirilor din campus.

Tranzacţia face parte dintr-o serie de acorduri de închiriere pentru spaţii de birouri în cadrul campusurilor de afaceri YUNITY Park şi West Gate Business District, care fac parte din portofoliul

Genesis Property. În ultimele 12 luni, companii de renume precum Garanti BBVA, Siemens şi Ericsson şi-au reînnoit angajamentele, ducând suprafaţa totală închiriată de Genesis Property la un total de peste 25.000 de metri pătraţi.

În 2023 Genesis Property a primit din partea Science Based Targets initiative (SBTi) aprobarea ţintei sale de reducere a emisiilor de CO₂ pe termen scurt, până în 2030. Compania îşi propune să reducă emisiile din Domeniile 1 şi 2 cu cel puţin 46% faţă de nivelurile din 2019, ca parte a eforturilor de îndeplinire a obiectivelor stabilite în Acordul de la Paris. Aceste măsuri sunt menite să contribuie la limitarea încălzirii globale la 1,5°C faţă de nivelurile pre-industriale până în 2050. De asemenea, Genesis Property se angajează să măsoare şi să reducă emisiile din Domeniul 3, având în vedere obţinerea validării ţintei Net Zero de reducere a emisiilor de CO₂ pe termen lung.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb