Huawei pregăteşte o nouă ediţie Seeds for the Future

S.B.
Companii / 30 aprilie

Huawei pregăteşte o nouă ediţie Seeds for the Future

Pe data de 1 mai încep înscrierile la o nouă ediţie a programului Seeds for the Future, organizat de compania Huawei. Ediţia de anul acesta aduce câteva schimbări: programul se va derula în premieră la nivel european şi va reuni la Roma studenţi din mai multe ţări.

Seeds for the Future este unul dintre cele mai importante programe de responsabilitate socială corporativă derulate de Huawei la nivel global. Totodată, este şi cel mai vechi program de CSR al companiei, prima ediţie având loc în 2008. În România, Seeds for the Future se derulează din anul 2014.

Pentru a putea participa la program, cei care se înscriu vor trebui să treacă prin mai multe etape. Întâi vor fi selectaţi pe baza documentelor pe care le vor trimite alături de formularul de înscriere; pe toate le pot încărca online, aici. Apoi, cei care vor trece de etapa iniţială de selecţie, vor susţine interviuri online în limba engleză, iar la finalul acestora echipa de organizare a programului va selecta candidaţii care vor avea oportunitatea de a merge la Roma şi de a participa la Programul din acest an.

De pe 1 până pe 5 iulie, inclusiv, cursanţii vor lua parte la ateliere despre industria IT&C - inteligenţă artificială, tehnologia 5G, cloud computing - sau energie verde. De asemenea, vor asista şi la prezentări interactive, destinate dezvoltării aptitudinilor de public speaking, leadership, lucru în echipă şi gândire strategică.

În România, programul Seeds for the Future a contribuit, până acum, la formarea a peste 300 de studenţi pasionaţi de domeniul IT&C, care au avut astfel ocazia de a învăţa, de a-şi perfecţiona abilităţile tehnice şi de a dobândi experienţă de lucru şi relaţionare în companii internaţionale şi medii multiculturale.

Până acum au participat la program peste 18.000 de studenţi din 141 de ţări. Încă de la începuturile sale, Seeds for the Future s-a bucurat de susţinerea unui număr mare de universităţi din întreaga lume.

Compania Huawei încurajează şi sprijină dezvoltarea profesională a tinerilor talentaţi şi pasionaţi de IT&C. Seeds for the Future este o iniţiativă pusă în mişcare de dorinţa de a crea un cadru interdisciplinar şi de a deschide un dialog internaţional care să ajute la promovarea unui ecosistem vibrant pentru învăţare şi dezvoltare colaborativă, în care un viitor mai bun modelat prin tehnologie să fie principalul obiectiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb