IBB Holding Group a inaugurat staţia de betoane de la Mogoşoaia, după o investiţie de 7,5 milioane lei

A.F.
Companii / 3 aprilie

IBB Holding Group a inaugurat staţia de betoane de la Mogoşoaia, după o investiţie de 7,5 milioane lei

IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de construcţii din România, în domenii precum infrastructură, construcţii civile şi industriale, producţie de beton şi asfalt, dezvoltare imobiliară, precum şi servicii conexe construcţiilor, a inaugurat o nouă staţie de betoane în Mogoşoaia, zona de nord a Bucureştiului, după o investiţie de 7,5 milioane de lei, conform unui comunica remis redacţiei.

Conform comunicatului, în prezent, Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru construcţii inginereşti, beton rutier şi agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureştiului, în Pantelimon, Ciorogârla, Mogoşoaia, precum şi o staţie de producţie mixturi asfaltice în Pantelimon. IBB Holding răspunde, astfel, solicitărilor tot mai numeroase primite din partea clienţilor pentru furnizarea de beton, atât pentru proiecte de infrastructură, cât şi pentru construcţii civile şi industriale, în special în zona de nord a Capitalei. Betoanele şi produsele din beton sunt supuse unei verificări şi monitorizări continue pentru a se asigura că respectă standardele tehnice şi cerinţele de calitate ale clienţilor.

Ion Crăciunescu CEO, fondator IBB Holding:

"Prin intermediul acestei noi staţii de betoane situate în nordul Bucureştiului, în Mogoşoaia, suntem într-o poziţie favorabilă pentru a participa la licitaţii pentru proiecte de infrastructură în această zonă şi a stabili parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari. Mai mult, putem asigura calitatea materialelor utilizate, servicii mai rapide şi eficiente. Strategia noastră este să oferim servicii integrate cu producţia, cu responsabilitate faţă de mediu şi faţă de generaţiile viitoare, adaptate fiecărui tip de proiect în care suntem implicaţi: de infrastructură, de construcţii rezidenţiale, comerciale sau industriale. Nevoia reală pe care România o are atât în ceea ce priveşte investiţiile în infrastructură, cât şi în fondul de locuinţe, precum şi proiectele deja demarate, ne determină să privim cu optimism dezvoltarea afacerilor noastre pe termen mediu şi lung."

Staţia de betoane din Mogoşoaia este certificată conform standardelor de calitate a controlului producţiei pentru fabricarea betoanelor pentru construcţii inginereşti, betoanelor rutiere şi de agregate stabilizate cu ciment, având o capacitate de producţie de 100 metri cubi pe oră. Această certificare atestă angajamentul IBB Holding pentru asigurarea calităţii produselor şi respectarea celor mai înalte standarde în domeniul construcţiilor.

IBB Holding are o reputaţie solidă construită în timp, prin servicii de calitate în implementarea lucrărilor de mare complexitate în infrastructură, lucrări de terasamente, execuţie de drumuri, poduri şi autostrăzi, piste aeroportuare, execuţia de construcţii civile, industriale şi rezidenţiale.

Printre cele mai importante proiecte finalizate sunt modernizarea pistei PDA2 a Aeroportului Henri Coandă, modernizarea pistelor Aerodromului Clinceni, şi suprastructura rutieră a nodului rutier Berceni-Bucureşti, supralărgirea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti şi amenajarea nodului rutier Olteniţa-Bucureşti, supralărgirea la 4 benzi de circulaţie pentru DN1, kilometrul 95+100 şi kilometrul 95+400 în Cornu, Prahova. De asemenea, Grupul are o valoare contractată de proiecte în curs de execuţie de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava - Mizil, drumul de deviere DN1D - A7, supralărgirea la 4 benzi şi construcţia unei parcări de lungă durată cu o suprafaţă de ~30.000 mp - Drumul Naţional Centura Bucureştiului (A0) între Autostrada A1 şi DN5, lucrări de întreţinere periodică şi reparaţii ale drumurilor la nivel naţional în Prahova, Giurgiu şi Bucureşti precum şi pentru Autostrada A2, A3.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb