IMMOFINANZ închiriază pentru 25 de ani un spaţiu de birouri de 6.500 de metri pătraţi pentru spitalul Leventer

S.B.
Companii #Construcţii / 4 iulie

IMMOFINANZ închiriază pentru 25 de ani un spaţiu de birouri de 6.500 de metri pătraţi pentru spitalul Leventer

IMMOFINANZ anunţă semnarea unui contract de închiriere pe o perioadă de 25 de ani, pentru o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi în myhive Victoria Park, către Leventer Medical Group.

Suprafaţa închiriată va găzdui Leventer Hospital, primul spital de dermatologie şi chirurgie oncologică din ţară, iar tranzacţia este una dintre cele mai importante în sectorul de office, din acest an. myhive Victoria Park se află în prezent în proces de renovare şi modernizare. Viitorul spital va atrage o investiţie a Leventer Medical Group de aproximativ 10 milioane de euro şi va fi inaugurat în 2024.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este situată în zona de nord a Bucureştiului, având acces facil atât către centrul oraşului, cât şi către cele două aeroporturi.

"myhive Victoria Park este o clădire de birouri emblematică pentru piaţa locală. Suntem încântaţi că această proprietate din portofoliul nostru a fost aleasă pentru a găzdui primul spital privat de dermatologie şi chirurgie oncologică, un pas major în evoluţia pieţei de servicii private de sănătate din România", declară Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România. "Acest proiect confirmă flexibilitatea companiei IMMOFINANZ în ce priveşte cerinţele chiriaşilor, precum şi capacitatea de a atinge cele mai ridicate standarde calitative de construcţie", adaugă Fulga Dinu.

"Prin parteneriatul cu IMMOFINANZ, ne bucurăm să putem investi în continuare în infrastructura medicală, un segment atât de necesar pacienţilor cu nevoi oncologice", a declarat Claudiu Opran, fondator şi acţionar al Leventer Medical Group. "Pacientul este întotdeauna în centrul preocupării noastre. Trebuie să fim pregătiţi să intervenim pentru fiecare persoană diagnosticată cu acest tip de tumori de piele, iar în cadrul Leventer Hospital vom putea face acest lucru", a adăugat Dr. Mihaela Leventer, fondator şi acţionar Leventer Medical Group şi Preşedinte al Fundaţiei pentru Sănătatea Pielii.

Leventer Hospital va ocupa 6.500 de metri pătraţi în clădirea de birouri myhive Victoria Park şi va avea o capacitate de 5 săli de operaţie şi peste 60 de paturi. Unitatea medicală va dispune şi de un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete şi săli de tratament, laborator de anatomie patologică, compartimente de imagistică şi radioterapie superficială şi ortovoltaj. Investiţia se va ridica la aproximativ 10 milioane de euro şi va avea o structură mixtă de finanţare

Acesta este al doilea proiect major de adaptare a unei clădiri de birouri pentru a găzdui un spital privat la standarde internaţionale, după ce IMMOFINANZ a semnat, tot pe 25 de ani, un contract de închiriere cu Provita Group care dezvoltă un spital multidisciplinar în clădirea IRIDE | eighteen.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro