IMOBILIARIUM:Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

S.B.
Companii #Construcţii / 28 septembrie

Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

Clientul rezidenţial din Bucureşti şi-a modificat comportamentul de achiziţie în urma pandemiei, devenind mult mai educat şi selectiv în ultimii ani, potrivit concluziilor evenimentului Imobiliarium.

Printre criteriile determinante, care nu erau prioritare anterior, se numără acum: zonă dedicată de lucru pentru amenajarea unui birou, terase mai mari ori spaţii verzi şi de recreere în cadrul ansamblului. Cele mai relevante oferte imobiliare din Bucureşti se vor regăsi la Imobiliarium 2022, fiind însoţite de o experienţă digitală integrată, dedicată vizitatorilor.

În prezent, bucureştenii interesaţi de achiziţia unui imobil rezidenţial caută suprafeţe mai mari, atât în interiorul locuinţei, cât şi din punct de vedere al teraselor, balcoanelor sau micilor curţi de la parter. Pe lângă criteriile individuale legate de buget, zonă sau acces, aceştia analizează şi experienţa dezvoltatorului, calitatea construcţiei sau beneficiile din interiorul ansamblului rezidenţial. Totodată, dezvoltatorii aleg cu atenţie şi zona în care construiesc, acesta fiind unul dintre cele mai importante criterii pentru clienţi.

Potrivit reprezentanţilor Imobiliarium, vizitatorul tipic se încadrează în media de vârstă 30 - 40 de ani şi dispune de un buget mediu spre ridicat. Investitorii în real-estate sunt un segment foarte activ de clienţi, care vizează o achiziţie imobiliară cu scopul de a-şi proteja capitalul de inflaţie, beneficiind, totodată, de potenţialul unor oferte bune regăsite în cadrul evenimentului. Atât clienţii finali, cât şi investitorii, sunt foarte bine informaţi, educaţi şi atenţi la detalii, cântăresc bine toate criteriile, opţiunile şi decid în consecinţă.

"Pentru a ne alinia la aşteptările tot mai ridicate ale clienţilor, Imobiliarium realizează un proces de selecţie al ofertelor prezente la târg, care să întrunească cele mai căutate criterii. În această ediţie avem expozanţi atât din Bucureşti, cât şi din împrejurimi şi zonele de vacanţă, ceea ce reflectă faptul că nu ne axăm pe o anumită arie geografică, ci alegem parteneriate cu dezvoltatori care oferă plus valoare calitativă. Totodată, la fel ca în fiecare ediţie, punem la dispoziţia clienţilor cele mai eficiente instrumente digitale, pentru a le crea o experienţă facilă şi inedită în cadrul evenimentului", a declarat Mihai Cima, organizator Imobiliarium.

Oferta imobiliară vine însoţită de o experienţă digitală

Prin intermediul platformei de înregistrare MyConnector, organizatorii Imobiliarium facilitează accesul gratuit la eveniment, dacă înregistrarea este realizată înainte de începerea târgului. Acelaşi instrument digital oferă vizitatorului şi posibilitatea de a primi o segmentare dedicată a ofertelor din cadrul expoziţiei (în funcţie de nevoile sale, bifate la înscriere), astfel încât în cadrul evenimentelului va şti exact ce ansamblu se regăseşte în criteriile sale.

Pre-înregistrarea se poate face direct pe website: www.imobiliarium.ro, iar pentru cei care nu aleg această variantă, biletul de acces direct la târg va fi în valoare de 20 de lei.

Imobiliarium 2022 va avea loc în week-end-ul 14-16 octombrie, noutatea principală a ediţiei constând în noua locaţie a evenimentului - NORD Events Center by Globalworth, o locaţie modernă, accesibilă - aflată la un minut distanţă de staţia de metrou Pipera, ce dispune de parcare dedicată vizitatorilor. Totodată, pe toată perioada expoziţiei, vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea ansamblurile prin imagini 360 grade, disponibile pe device-urile expozanţilor, înainte de a le vizualiza în formă fizică, unele dintre acestea fiind încă nefinalizate.

Opinia Cititorului ( 1 )

 1. Am vazut stau cartiereie construite goale la locuinte!!!

  Vreti sa va dau si nume? 

  Asa bine facute terminc ca te costa o tona sa ti caltura in casa... 

  sunt mai mult imobiliarsiti ce nu anticipau inflatia la energie si acum stau cu ele goale nevandute ce nu vine lumea sa le locuiasca sa sa le vanda mai rapid la suprapret. 

  stau case noi goale....!!! goale!!! 

  s c cret 

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro