Crypto

IMPACT Developer & Contractor a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în ansamblul Boreal Plus, în Constanţa

J.P.
Miscellanea #Construcţii / 15 ianuarie

IMPACT Developer & Contractor a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în ansamblul Boreal Plus, în Constanţa

IMPACT Developer & Contractor a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei. Investiţia dezvoltatorului va fi de 690.000 Euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Proiectul are funcţiune de grădiniţă integrată ansamblului Boreal Plus şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 1.350 mp, cu regim de înălţime de P+1 şi o suprafaţă desfăşurată de 1.400 mp. Grădiniţa va beneficia de amenajări exterioare şi împrejmuire, racorduri la utilităţi alături de căi de acces carosabile şi pietonale. Lucrările vor începe după obţinerea de către dezvoltator a autorizaţiei de construire, estimată pentru luna iunie 2021.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor: "Fiecare familie îşi doreşte un mediu în care se poate dezvolta armonios, iar această nevoie ne-a motivat să concepem proiectul Boreal Plus punând accent pe funcţionalităţile necesare unei comunităţi tinere, care contribuie la o calitate a vieţii ridicată. Prin integrarea unei grădiniţe în cadrul ansamblului, ne dorim să oferim părinţilor un plus de confort şi siguranţă, dar şi mai mult timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copiii lor. Obiectivul principal este de a construi o grădiniţă la standarde de înaltă calitate şi eficienţă energetică, care să fie un beneficiu real al comunităţii Boreal."

Ansamblul a fost premiat în cadrul competiţiei imobiliare International Property Award 2020 - 2021, pe regiunea europeană, fiind desemnat Award Winner, cu titlul "Residential Development - Romania". Criteriile de selecţie luate în considerare de către juriul de experţi au fost conceptul, locaţia, arhitectura şi designul, inovaţia, soluţiile sustenabile utilizate, măsurile de securitate şi planul de marketing. 

 

Întregul proiectul va cuprinde 18 vile şi 9 blocuri cu 673 de apartamente premium şi 811 locuri de parcare. Lucrările de construcţie au început anul trecut şi vor fi  finalizate  în trei etape, corespunzătoare celor trei faze de dezvoltare, începând cu finalul acestui an. 

 

În prezent, Boreal Plus a început vânzarea caselor de lux aflate în stadiu de finalizare şi are o ofertă de lansare valabilă până la 1 Martie, pentru apartamentele a căror construcţie a fost demarată în toamna anului trecut, cu preţuri de la 55.782 Euro + TVA.   

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Aia din Militari au taiat deja 10-12% din preturi; aia din Rahova au taiat si ei 10-15% din preturi ...

  Cade bula odata cu acumularea de stocuri excesive in piata... 

  semnat comenturi "cretine" 

  Avem o greseala de exprimare!

  Investitia nu va fi de 690.000 mii euro! 

  Investitia e aproape facuta gratis cu accesari de granturi de la guvern! 

  Ca valoarea se va ridica la 690.000 e alta poveste!!! 

  Acolo e un proiect ce se ridica peste niste derivate ce nu au la radacina finala mai mult de 2-5% active crude puse in joc (sau lichiditate) restul e credit. 

  Sunt legi, fonduri si proiecte de gov ce sunt sustinute prin filiera shadow banci si institutii financiare! 

  asa cum am mai zis: Nu este necesar sa ai "bani" ca sa faci "bani" ci doar informatia si accesul la masa rotunda a jocului financiar! 

  semnat comenturi "cretine" 

  Au venit rapoartele din USA, UK si Australia in imobiliare!

  Au pocnit deja!! 

  semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro