Impact Developer & Contractor a semnat un contract de antrepriză generală pentru construirea a patru imobile în sectorul 1 din Bucureşti

M.G.
Piaţa de Capital #Construcţii / 24 august

Impact Developer & Contractor a semnat un contract de antrepriză generală pentru construirea a patru imobile în sectorul 1 din Bucureşti

Impact Developer & Contractor (IMP) a încheiat cu RCTI Company, în calitate de antreprenor general, un contract de antrepriză generală pentru executarea unor lucrări de construire pentru un ansamblu rezidenţial de patru imobile, se arată într-un raport al emitentului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Valoarea contractului este de aproape 16,15 milioane de euro plus TVA.

Contractul de executare lucrări vizează deci un ansamblu rezidenţial de patru imobile de locuinţe colective, cu regim de înălţime parter + 10 etaje şi un total de 326 apartamente cu instalaţiile interioare aferente. Cele patru imobile vor fi amplasate în Bucureşti, sectorul 1.

Valoarea contractului, încheiat astăzi, 24 august 2021, depăşeşte 10% din cifra de afaceri netă aferentă ultimei situaţii financiare anuale a IMP.

Potrivit raportului, preţul contractului, de 16,15 milioane de euro plus TVA, devine scadent în etape, în funcţie de lucrările efectiv executate de antreprenor conform graficelor de execuţie şi de eşalonare a plăţilor asumate de părţi.

RCTI COMPANY SRL este o companie fondată în 2010 pe segmentul lucrărilor de instalaţii "care datorită experienţei dobândite şi profesionalismului personalului din cadrul companiei a intrat şi pe segmentul lucrărilor de construcţii, furnizând în acest moment lucrări la cheie în regim de antreprenoriat general", se mai arată în raportul IMP.

Impact Developer & Contractor a înregistrat venituri în valoare de 68,9 milioane lei din vânzarea de locuinţe în primul semestru al anului 2021, rezultatele fiind în creştere cu 5%. Totuşi, creşterea costurilor cu proprietăţile imobiliare aflate în stoc, a cheltuielilor de comercializare şi a celor generale şi administrative a făcut ca Impact să raporteze, pentru primele şase luni ale anului, un profit din exploatare de 6,34 milioane de lei, cu 63% mai mic decât cel obţinut la jumătatea anului trecut. În plus, costurile financiare nete s-au ridicat la 7,86 milioane de lei, peste cele din prima jumătate a lui 2020, astfel încât Impact a înregistrat o pierdere de 2,77 milioane de lei, în primele şase luni ale anului, făţă de un profit de 8,65 milioane lei în primul semestru al anului trecut

În prezent, compania are o capitalizare bursieră la BVB de 968,62 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Felicitari

    Companie serioasa 

    A performat foarte bine in ultima perioada 

    Comparand o cu One United este foarte ieftina

    1. EU , AM MAI OBSERVAT UN LUCRU : LA ULTIMA AGEA , S-AU ADUNAT PENTRU VOTURI , 93 % DIN TOTALUL LOR !!! INSEAMNA CA ACTIONARII MICI , MAI DISPUN DE RESTUL DE 7 % !!! TREPTAT , IN TIMP , UNII DIN EI , LE VOR VINDE SI V-OR FI CUMPARATE - CIUGULITE DIN PIATA , TOT DE CEI MARI !!! INCET-INCET , ACTIUNILE ''''' IMP''''', VOR DEVENI MARFA RARA ......... SA VEDEM CE V-A FI CU ACTIUNILE DE LA VIITOARELE MAJORARI DE CAPITAL !!! DACA CEI MICI V-OR AVEA INTERDICTIE LA ELE , CA SA LE CUMPERE CEI MARI , ATUNCI CELE RAMASE IN PIATA , V-OR DEVENI SI MAI PUTINE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9467
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8655
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.9416

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro