Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

În 2020:ING Bank devine 100% disponibilă pe smartphone

C.B.
Bănci-Asigurări /

ING Bank devine 100% disponibilă pe smartphone

ING Bank România le oferă viitorilor săi clienţi posibilitatea de a deschide un cont complet online şi de a primi cardul prin curier fără costuri adiţionale, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Astfel, cei care doresc pot deveni clienţi ING fără a vizita vreo sucursală, ci recurgând la aplicaţia ING Home'Bank disponibilă pe telefoanele lor mobile. Printre condiţiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără faptul că noul client are peste 18 ani, rezidenţă fiscală în România şi un card de debit ataşat unui cont la o altă bancă, aflată tot în ţară.

Javier Montes Pita, Head of Retail Banking, ING Bank România, declară: " Serviciul pe care îl lansăm şi timpul scurt necesar pentru a deveni client ING prin procesul 100% online reconfirmă promisiunea băncii de a răspunde aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte rapiditatea cu care lansează pe piaţă noi funcţionalităţi. Mai mult, această inovaţie a fost prioritară pentru noi în contextul în care clienţii ING se bazează pe telefonul mobil, care e principalul lor canal de banking. Aproximativ 90% dintre interacţiunile dintre clienţi şi bancă au loc în aplicaţie, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home'Bank şi peste 150.000 de clienţi ING plătesc la magazin cu telefonul, fie cu ING Pay (Android), fie cu Apple Pay. Cu mai puţin timp şi efort investite, mobile banking-ul face viaţa clienţilor noştri mult mai uşoară."

Potrivit sursei citate, noul serviciu vine în completarea ING Home'Bank. Această aplicaţie de banking este frecvent folosită în ţara noastră, traficul pe platformă crescând cu aproximativ 50% de la un an la altul.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Nu este chiar 100% online daca te uiti la conditii. Trebuie sa te duci la alta banca la ghiseu sa descizi cont si sa ceri card, apoi descizi la ING cont.

  Mai mult, nu zice nimic de inchiderea de conturi online pentru clientii deja existenti la ING. 

  Dac nu stiu sa-i intrebe pe cei de la Revolut sau N26 cum se deschide cont 100% online fara alte conditii. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Corect comentsriul tau !!!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS