Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN DATA DE 11 NOIEMBRIEAcţionarii Mecanică Fină - chemaţi să aprobe o emisiune de obligaţiuni corporative

M.G.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Emisiunea de obligaţiuni va avea o valoare maximă totală de cinci milioane de lei 

Consiliul de Administraţie al Mecanică Fină (MECE), companie specializată în producţia de aparatură şi instrumente de măsură, a convocat acţionarii societăţii pentru aprobarea unei emisiuni de obligaţiuni corporative ce va avea o valoare maximă totală de 5 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Preţul de emisiune al titlurilor, ce vor avea o maturitate de până la trei ani, va fi stabilit ulterior de către Consiliul de Administraţie, precum şi rata dobânzii şi plata cuponului. Fondurile obţinute în urma emiterii obligaţiunilor urmează să fie folosite de către societate în vederea finanţării proiectelor de dezvoltare.

În raport se mai arată: "Obligaţiunile vor fi vândute în conformitate cu: 1) una sau mai multe oferte publice adresate publicului şi/sau anumitor investitori calificaţi şi/sau profesionali şi/sau în baza altor excepţii de la publicarea unui prospect în legătură cu emisiunea de astfel de obligaţiuni; 2) una sau mai multe plasamente private către investitori (profesionali, calificaţi sau nu)".

Prime Transaction ar urma să intermedieze operaţiunea precum şi să întocmească documentaţia necesară pentru des-făşurarea acesteia.

În primele şase luni ale acestui an, Mecanică Fină a obţinut un profit net de 0,32 milioane de lei, spre deosebire de o pierdere de 0,7 milioane de lei înregistrată în perioada similară a anului trecut.

Societatea are o valoare de piaţă la BVB de circa 22,23 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS