Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

ÎN DECURS DE UN AN,Platforma fintech Paysera vrea să atragă 300-400 de clienţi persoane juridice

R.R.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Daniel Turbatu

Daniel Turbatu

Platforma de plată online se adresează atât companiilor, cât şi clienţilor persoane fizice

Platforma fintech Paysera îşi propune ca, în decurs de un an, să ajungă la 300-400 de clienţi persoane juridice (ca număr de conturi deschise, efectiv), a anunţat, ieri, Daniel Turbatu, country manager pentru Paysera în România, în cadrul unei conferinţe de presă.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia lansării oficiale a platformei Paysera în România.

Domnul Turbatu a declarat: "În prezent, piaţa de plăţi internaţionale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piaţă externă este foarte greu şi costisitor să deschidă un cont în străinătate. Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România. Vrem ca societăţile şi persoanele fizice să aibă posibilitatea de a efectua trans­feruri de bani având comisioane cât mai reduse, de a avea cea mai bună rată de schimb valutar şi un cont multi-valută în ţara în care au nevoie pentru a lucra cu partenerii lor străini, cu uşurinţă. Şi în plus, clienţii români să beneficieze de suport în limba română".

Conform domniei sale, prin intermediul platformei de plată online, clienţii vor avea beneficii precum: tarife de 0,15 euro la transferurile în euro către SEE, indiferent de sumele tans­ferate şi de numărul de astfel de operaţiuni efectuate (pentru companii), iar pentru clienţii persoane fizice acest serviciu este gratuit; toţi clienţii îşi vor putea deschide online, gratuit, conturi la Paysera, în orice valută (firmele din România pot deschide conturi în valute, în afara ţării sau local); fintech-ul interoghează în timp real cursurile de schimb de la diverse bănci şi îl afişează pe cel mai avantajos.

Platforma fintech este prezentă pe piaţa din Bulgaria de câţiva ani, iar reprezentanţii săi au precizat, ieri, că în 2018, clienţii Paysera din Bulgaria au economisit mai mult de 1 milion de euro din taxe şi comisioane aferente tranzacţiilor şi că îşi doresc ca afacerile din România să ajungă la rezultate similare într-un timp mai scurt.

Paysera deţine o licenţă de instituţie emitentă de monedă electronică acordată de către Banca Lituaniei şi oferă o gamă de soluţii de plată, inclusiv un cont în mai multe valute, schimb valutar online, transferuri locale şi internaţionale, gateway de plată, card de plată, sistem de ticketing online, plăţi offline cu coduri QR, portofel mobil, plăţi multiple şi altele. Paysera păstrează siguranţa banilor clienţilor în conformitate cu legislaţia instituţiilor e-money.

Compania operează în 184 de ţări din întreaga lume, are reprezentanţi locali în şase ţări europene şi o reţea de 50 de bănci partenere. Anul trecut, aproape 400.000 de clienţi au efectuat peste 1,9 milioane de transferuri prin intermediul platformei Paysera, pentru aproape 3,9 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie