Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ÎN NOIEMBRIE:Producătorii auto germani raportează vânzări ridicate

M.I.
Companii #Auto /

Producătorii auto germani raportează vânzări ridicate

Producătorii auto de maşini de lux Mercedes-Benz, BMW şi Audi au raportat creşteri semnificative ale vânzărilor în noiembrie, după ce evoluţiile din ultimele luni au fost sub aşteptări, transmite DPA.

Cererea solidă din China, SUA şi Germania a dus luna trecută la o creştere record a livrărilor de maşini Mercedes-Benz, a anunţat firma mamă Daimler. Compania a vândut 209.048 de automobile Mercedes în noiembrie, depăşind pentru prima dată pragul de 200.000 de unităţi, informează Agerpres.

În primele 11 luni din 2019, au fost livrate 2,1 milioane de vehicule Mercedes, o creştere cu 1,4% faţă de perioada similară din 2018.

Rivala BMW a vândut aproape două milioane de vehicule în perioada ianuarie-noiembrie 2019, un avans de 2,4% faţă de primele 11 luni din 2018. Luna trecută, livrările BMW s-au situat la 194.690 unităţi, un avans de 2,9% comparativ cu noiembrie 2018.

Audi, subsidiara Volkswagen, a livrat aproape 1,7 milioane de unităţi în primele 11 luni din 2019, o expansiune de 0,7% faţă de aceeaşi perioadă din 2018. În noiembrie, Audi a vândut 163.350 vehicule, în creştere cu 23% faţă de noiembrie 2018.

Cererea solidă pentru SUV-uri în China şi SUA a stimulat creşterea vânzărilor celor trei producători auto germani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS