Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

ÎN PRIMELE ŞEDINŢE DE TRANZACŢIONARE DIN IULIEDigi a achiziţionat acţiuni proprii de 800.000 lei

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Digi Communications (DIGI), compania mamă a RCS & RDS, a achiziţionat, 26.359 de acţiuni proprii, în perioada 1 - 5 iulie, pentru care a plătit 799.342 de lei, se arată într-un raport al operatorului de telecomunicaţii transmis ieri operatorului pieţei noastre de capital.

Achiziţiile fac parte din programul demarat în data de 21 mai 2019, ce presupune răscumpărarea unui număr de cel mult 3,54 milioane de acţiuni DIGI clasa B, echivalentul a maximum 10% din capitalul social subscris de clasă B, operaţiune ce se va derula până la data 30 aprilie 2020.

Răscumpărările se realizează la preţul pieţei din momentul achiziţiei, dar care nu poate depăşi 40 de lei/titlu, similar cu cel la care s-a închis acum mai bine de doi ani oferta publică pentru 25,6% din societate.

Între 1 şi 5 iulie, acţiunile au fost achiziţionate la preţuri medii cuprinse între 30,0064 şi 30,277 lei/acţiune.

Operaţiunile au susţinut cotaţia în ultimele săptămâni de tranzacţionare, cotaţia operatorului de telecomunicaţii depăşind recent, în mod semnificativ, linia multianuală de trend descendent.

Pentru primele trei luni din acest an, Digi Communications a raportat pierderi de 17,6 milioane euro, de la un profit net de 14,8 milioane euro în perioada similară a anului anterior.

Valoarea de piaţă a companiei la BVB este de 3,04 miliarde de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS