ÎN URMA INFORMAŢIILOR APĂRUTE ÎN PRESĂ, PRIVIND POTENŢIALA ÎNCHIDERE A GRAND HOTEL BUCHARESTIHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort

S.B.
Companii #Construcţii / 26 mai

IHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort

IHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort, după ce au apărut în presă mai multe informaţii cu privire la potenţiala închidere a Grand Hotel Bucharest.

"În lumina ultimelor informaţii de presă apărute despre Grand Hotel Bucharest (cunoscut anterior drept Hotel InterContinental Bucharest), grupul hotelier IHG Hotels & Resorts vrea să precizeze că acest hotel nu mai are nicio legătură cu grupul şi brandul hotelier InterContinental Hotels & Resort", precizează un purtător de cuvânt IHG Hotels & Resorts. 

 IHG Hotels & Resorts şi Compania Hoteliera Intercontinental România S.A. au luat decizia comună de a nu mai reînnoi contractul de management pentru Hotelul InterContinental Bucharest. Rezultatul acestei decizii este acela că, din data de 31 dec 2021, Grand Hotel Bucharest nu se mai află în operarea InterContinental Hotel & Resort şi nici nu mai poartă acest nume. 

Motivele deiziei de încetare a contractului de management

Compania IHG setează standarde de top pentru brandurile aflate în portofoliul său, menite să asigure calitatea, siguranţa şi experienţe de neuitat pentru oaspeţii săi.

Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A. şi IHG au decis de comun acord să nu reînnoiască contractul de management al hotelului Grand Hotel Bucharest.

Ţinem să precizăm că, toti colegii care lucrează în cadrul locaţiei Grand Hotel Continental sunt angajaţii societăţii Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A." se arată în comunicatul IHG Hotels & Resorts.

Ziarul BURSA

05 iulie
Conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”
Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

04 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9448
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9342
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7408
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.8111

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro