ÎNCEPÂND DE ASTĂZI,Obligaţiunile Clinicile Dr. Leahu intră la tranzacţionare la BVB

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Obligaţiunile în valoare de zece milioane de lei, emise de Impant Expert DSO, societatea care operează reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, intră astăzi la tranzacţionare prin sistemul alternativ administrat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul DRL22, se arată într-un comunicat al operatorului pieţei noastre de capital de la finele săptămânii trecute.

Cele 100.000 de titluri, negarantate şi neconvertibile, cu o valoare nominală de 100 de lei, au o maturitate de trei ani şi o dobândă fixă, de 7,5% pe an, plătibilă trimestrial.

Obligaţiunile, au fost vândute iniţial printr-un plasament privat derulat la finele lunii octombrie, care a fost închis anticipat în urma suprasubscrierii, iar alocarea s-a realizat pro-rata.

La operaţiune, ce a fost intermediată de BT Capital Partners, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, au participat peste 60 de investitori, atât persoane fizice cât şi investitori instituţionali.

"Fondurile atrase prin emisiunea de obligaţiuni vor fi utilizate pentru finanţarea strategiei de dezvoltare accelerată a societăţii, respectiv opt milioane lei pentru achiziţia unei clinici în Londra sau Dublin, iar două milioane lei pentru investiţii în infrastructura operaţională şi IT, necesară pentru susţinerea ritmului accelerat de dezvoltare, atât prin deschideri de noi clinici, cât şi prin achiziţii de clinici deja existente", se arată în comunicatul reţelei medicale.

Compania a luat fiinţă în anul 2010, când doctorul Ionuţ Leahu a deschis primul cabinet medical în Popeşti-Leordeni, iar acum reţeaua are şapte unităţi în Bucureşti şi câte una în Piteşti, Timişoara şi Turda.

În 2018, reţeaua privată de stomatologie a înregistrat venituri consolidate de aproximativ 29,7 milioane lei, o creştere de 70% faţă de 2017 şi un profit net de 2,6 milioane lei. Pentru 2019, compania estimează venituri de 48,4 milioane lei şi un profit net de cinci milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie