Insia a intrat pe piaţa de asigurări din România printr-o sucursală la Bucureşti

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 01 iulie 2013

Reţeaua de brokeraj în asigurări Insia, prezentă pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi controlată de brokerul Marsh, a intrat pe piaţa românească de asigurări prin deschiderea unei sucursale în Bucureşti, firma lansând unităţi şi în Polonia, Italia şi Ungaria. Compania vizează să construiască o reţea puternică de brokeri în asigurări în sistem franciză şi să ajungă în următorii trei ani să acopere majoritatea regiunilor din ţară şi să aibă minim 50 de birouri, se arată într-un comunicat al Insia.

Modelul Insia a fost lansat în anul 1992 în Cehia, ajungând în prezent la 1.300 specialişti şi peste 250 de birouri în Cehia şi Slovacia.

"Insia se lansează în această perioadă în mai multe pieţe pe care noi le considerăm cu potenţial pentru acest tip de business: Polonia, România, Italia şi Ungaria", a declarat în comunicat Louis Coomans, Managing Director al Insia Europe.

Acest concept va fi, de altfel, implementat şi dezvoltat în toate ţările în care operează Marsh, furnizor de servicii de brokeraj în asigurări şi consultanţă de risc, care a intrat în acţionariatul Insia în anul 2011.

"În parteneriatul nostru, putem vedea o mulţime de oportunităţi de dezvoltare pe piaţa din România. Pe de altă parte, membrii reţelei Insia vor beneficia de sprijin si de resursele vaste de pe pieţele internaţionale", a afirmat Cristian Fugaciu, director general al Marsh România.

Compania a semnat deocamdată două contracte în sistem franciză pentru primele birouri din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

17 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9440
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3296
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7390
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9242
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3930

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
spotmedia.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro